Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
gumji

Szukam :) Zukam :) Ukam :) Kam :) Am :) M :) !

Rekomendowane odpowiedzi

gumji    46

Hej Kochani! :*

Niektórzy z Was znają mnie lepiej, inni gorzej a jeszcze inni w ogóle... Więc może, króciutko o mnie :)

Jestem bardzo pogodną 27dmiolatką, niech nie przeraża Was mój wiek :P Dogaduję się tak samo dobrze z maluchami, gimnazjalistami jak i starszakami, może ten post będzie odrobinę dziecinnie napisany ale kieruję się do graczy w każdym przedziale wiekowym więc myśl, że Ci starsi powinni zrozumieć ;). Uwielbiam się śmiać, wygłupiać, budować i poznawać nowych ludzi. Staram się być uczciwa i lojalna wobec ludzi, jednak oczekuję tego samego od Nich, z tym jest czasem ciężko ale każdy może nad sobą popracować, nikt nie jest idealny. Moje minusy... czasami bardzo się denerwuję, kiedy ktoś jest "niedobry" :P Jestem najbardziej cierpliwą osobą na świecie, do czasu:P Spóźniam się! NOTORYCZNIE! z WSZYSTKIM :P Jestem w tej sieci od wiosny 2011 roku i bardzo się z tego cieszę, do tamtego roku grałam na wszystkich serwerach jakie przez lata były tu otwierane i poznałam masę wspaniałych ludzi < 3, których serdecznie pozdrawiam:) Wiele moich znajomości z tego kwadratowego "świeteczka" przeniosło się do mojego życia prywatnego i do dziś w nim gości. Bardzo im za to dziękuję: *. W minecraft zawsze ta sieć była dla mnie najważniejsza, niestety ta część, którą kochałam najbardziej bezpowrotnie odeszła... Ale nadchodzi nowe i myślę, że każdy się jakoś w tym odnajdzie :). Mam nadzieję, że nikt z Was nie potraktuje tego jako nóż w plecy bo tego bym nie chciała (mam nadzieję, że ten Pan wie, że do Niego kieruję te słowa : * ). Po prostu trochę się we mnie wypaliło przez nerwy i przez to czego najwięcej straciłam... Tych wszystkich, którzy dzielili ze mną to kwadratowe serce. Oczywiście będę nadal grała na mcsv.pl, choć zazwyczaj jestem tam sama:(, chętnie pobawię się z Wami na FB (jak zawsze) i poplotkuję na aliquam ;).

Będę miała masę wolnego czasu ze względu na ciążę, więc mogę się poświecić w całości jednemu celowi. Nie wiem czy ktoś z Was pamięta jeszcze "Stare FB" czyli 2 edycje serwera FreeBuild.pl, która była najlepszą z najlepszych i nikt temu nie zaprzeczy. Chciałabym to osiągnąć ze starymi znajomymi... oczywiście nie wiem ilu uda mi się ich ściągnąć, ale mam nadzieję, że mogę liczyć chociaż na odwiedziny :P. 

Chcemy serwera, na którym najbardziej liczy się dobra zabawa, zgrana ekipa i dobra zabawa. Może jeszcze dorzucę dobrą zabawę ;). Mówiąc ekipa, nie mówię tylko o administracji czy moderacji, lecz o graczach. Chcę by administracja nie była maszyną a gracz rzeczą. Chcę Was poznać i byście Wy poznali mnie i moich kolegów. Jest nas tylko malutka garstka więc pomoc jest bardzo mile widziana. 

Jeśli znasz się przy okazji "na wszystkim" to będziemy bardzo wdzięczni jeśli zechcesz pomagać w tworzeniu serwera od strony bebechów :P. Jeśli budujesz dobrze, bardzo dobrze, lub tak jak po prostu potrafisz to buduj z Nami. Serwer nie jest monotematyczny, więc nic nie ogranicza Twojej wyobraźni. Możesz budować na płaskiej mapie, a budowle, które będą się najlepiej prezentowały zostaną wrzucone do miasta, a ich autorzy dostaną większą swobodę w rozwijaniu głównej mapy :) (również możliwość budowania autorskich osiedli)

Szukamy Osób chętnych do budowania, jak i do samej rozgrywki :). Świeżaków i Starych wyjadaczy. Sama najbardziej lubię budować "Mój Dom", w którym nigdy nie mieszkam sama, a budowanie go to kupa radochy:) kto próbował tego ze mną ten wie. Uwielbiam wypełniać graczom czas, chcę by każdy był zadowolony i uśmiechnięty. Nie uznaję nudy :P. Kocham kopać, budować i robić pixelarty:).

Nie chcemy być konkurencją dla minecraft.pl, chcemy po prostu czegoś innego.

Mam nadzieje, że ktoś się skusi do zabawy w moim towarzystwie, jak i ekipy nowo otwartego serwera. Posiadamy Ts3 oraz forum.

Jeśli lubisz TeamFortress2 to także jesteśmy dla Cibie ;)

Dla mnie osobiście to administracja jest dla graczy, nie gracze dla administracji.

Serdecznie zapraszamy do Zielonej Zabawy ; ) kolorki były nakładane randomowo:P nie ma to znaczenia dla treści ;)

Dziękuję za uwagę, jeśli jesteś zainteresowany, zostaw info lub napisz mi prywatną wiadomość, a złośliwych proszę o nie zniechęcanie :) 

Gumji_Jagodka

W ogóle, na szczęście ktoś (bardzo dziękuję) zwrócił mi uwagę... Nie napisałam, że chodzi o Nowy serwer chyba :P i to nie jest serwer tej sieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
asterixix    0

Fajny pomysł. Na pewno odwiedzę ten serwer. ;)

Kiedy Rekrutacja do ekipy?

Pozdrawia Twój kolega z teamspeaka XD

asterixix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

Pewnie, że tak! zapraszamy do zabawy... serwer jest w proszku... ale mam nadzieję, że chociaż po części pomożecie Nam go postawić ;) amiętajcie jednak, żeby nie zaniedbywać obowiązków na innych serwerach :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alien    0

Jak wygląda aktualnie sytuacja? Serwer już stoi? Jeśli tak to czy szukasz dalej graczy? :) 

Czekam na info

PS. Gratulacje :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...