Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
anewil

Rekrutacja na kidModów

Rekomendowane odpowiedzi

anewil    30

Chcesz zostać moderatorem na naszym serwerze? Nadeszła okazja ! Rozpoczynamy rekrutacje !

Wzór podania:

• Nick:
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):
  • Dlaczego ja?:
  • Mikro i ts3 ?:
  • Ilość wolnego czasu dziennie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sewek    26

Nick: sewehli1

Znane mi pluginy: Quester, WE, WG, Essentials, SimpleRegionMarket,HoloApi, MultiVersCore, MultiVersPortal, Citizens.

Dlaczego ja: Uważam, że nadaje się na KModa ponieważ: Jestem cierpliwym, miłym i spokojnym użytkownikiem internetu. Mam duże doświadczenie w Moderowaniu serwerami (Obecny Assistant na Aliquam), znam się na pluginach, mam dużo czasu na Moderowanie :3.

Mikro i TS3: Oczywiście

Ilość wolnego czasu dziennie: W dni powszednie 2-4 godziny, w weekendy około 5 :)

Pozdrawiam

Assistant czy kmod na aliquamie jeszcze mało znaczy, "Mam duże doświadczenie w moderowaniu serwerami (Obecny Assistant na Aliquam)"

Edytowane przez danielos125

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamill    40
  • Nick: kanz0ol
  • Doświadczenie: Moderator FB, dość duże doświadczenie, szczególnie jeśli chodzi o moderatora, pomocnika czy KidModa. 
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Znam wszystkie z wymienionych. Są też inne  ale to już raczej nie będzie potrzebne.
  • Dlaczego ja?: Jestem kulturalny, uwielbiam pisać na chatcie, (oczywiście z graczami [-:) Mam całkiem duże doświadczenie, a także duuuuuużąąą ilość wolnego czasu 3 - 6h w dni robocze, soboty nawet do 8h. 
  • Mikro i ts3 ?: Jasne ;)
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Dni robocze - 3 - 6h. Weekend - do 8h.

@EDIT: Napisałem od nowa, liczę na ponowne rozpatrzenie :3

Edytowane przez Kamill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
  • Nick: affib
  • Doświadczenie: duże
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): wszystkie
  • Dlaczego ja?: raz się żyje
  • Mikro i ts3 ?: tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: dużo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0
  • Nick: matejss
  • Doświadczenie: Duze, admin / moderator SV, kidmod FB, pare razy mod na paru pomniejszych serwerach.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): wszystko
  • Dlaczego ja?: Poniewaz jestem znana osobowscia i szanowana przed kazdego. Raz sie zyje etc. etc.
  • Mikro i ts3 ?: tak tak tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: bardzo duzo
Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Figoslaw    0
  • Nick: Figoslaw
  • Doświadczenie: całkiem spore, zarówno na naszej siecie jak i innych :P
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): hehe... jest tego troche :D
  • Dlaczego ja?: A czemu nie :D
  • Mikro i ts3 ?: tak, tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: biorąc pod uwagę, że kilka dni temu miałem zakończenie roku to bardzoooo dużooo :)

Prosiłbym Cię na przyszłość żebyś nieco bardziej rozwinął opis w "Dlaczego ja?", takim sposobem ciężko jest poznać czy masz doświadczenie czy też nie zbyt.  ~~danielos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzór podania:

• Nick:KoloMinecraftowo
  • Doświadczenie:Duże byłem pomocnikiem moderatora kiedyś ale tego serwera już nie ma:(
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WE, WG, i troche SimpleRegionMarket
  • Dlaczego ja?:Lubie tego typu serwery szukałem dawno takiego serwera ale nie mogłem znaleść. Grałem na podobnym ale go zamkneli :(
  • Mikro i ts3 ?:Oczywiście
  • Ilość wolnego czasu dziennie:2-6
Edytowane przez KoloMinecraftowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick: MegADominiKZioM
  • Doświadczenie: Spolszczanie pluginów i Budowanie
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Znam podstawowe, jak i większość zaawansowanych pluginów, z których korzytałem nie raz... Wszystkie wymienione, w tym także Quester opanowane na złoty medal! 
  • Dlaczego ja?: Byłem Modem, a nawet czasami Administratorem na wielu serwerach i sądzę, że na tym serwerze też bym się przydał swoim istnieniem. Odkąd pamiętam nigdy nie grałem w Minecraft'a, a raczej wykorzystywałem go bardziej do celów naukowych (tak wiem, trudno w to uwierzyć).
  • Mikro i ts3 ?: Jak można bez tego składać podanie? Jasne, że mam!
  • Ilość wolnego czasu dziennie: W dni robocze około 2-4 godziny, a w weekendy włącznie z piątkiem około 5-8 godzin...

Ps. Pozdrawiam
Edytowane przez MegADominiKZioM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheGhostPL    10
  • Nick:TheGhostPL
  • Doświadczenie:Byłem modem i kid modem na aliquamie :D
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):Wszystko
  • Dlaczego ja?:Miło by pomóc w rozwijaniu sie nowego servera.Jestem ogarnięty,nie trolluje,jestem dość miły i pomocny.
  • Mikro i ts3 ?: Oczywiście że tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie:3-6 godzin a czasem i więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Arr0w   
Gość Arr0w
  • Nick: piotrekm5555
  • Doświadczenie: Prowadzę własny serwer
  • Znane pluginy WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket, Essentials (podstawowa komendy)
  • Dlaczego ja?: Sprwiedliwy i znosze denerwujących ludzi, tak czy inaczej prowadze własny server
  • Mikro i ts3 ?:Dobre mikro ale nie umiem się posługiwać ts3 ale skype tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie:Weekendy najczęściej po 3-4 godziny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick:
  • Doświadczenie:Grałem na wielu tak dużych serverach np [ciach] miałem tam KidModeratora,Policjant - MilloyCraft.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):Wymienione pluginy znam 101% 
  • Dlaczego ja?:Hmm.. Jestem cierpliwym i miłym graczem.Gdybym dostał KidModeratora dostosowałbym się do wszystkich zasad.
  • Mikro i ts3 ?:Mikro - Jest bardzo dobre 0 szumu. Ts3 - Jest GG - jest Skype - jest
  • Ilość wolnego czasu dziennie: W czasie szkoły 2-4h Weekendy 5-7h
  • Pozdrawiam i mam nadzieje na dobrą opinię mojego podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Husiek    0
Napisano (edytowane)
  • Nick: Husiek
  • Doświadczenie: Posiadam bardzo duże doświadczenie. Grałem na wielu serwerach. Często gram w Minecraft i wiele się przez ten czas nauczyłem. Jak zapewne każdy wie jestem YouTuber'em więc dzięki temu zdobywam coraz to nowsze doświadczenie w grach. Na wielu serwerach należałem do Administracji.
  • Znane pluginy:
  1. AuthMe
  2. AutoMessage
  3.  NoCheatPlus,
  4.  TreasureChest
  5.  TimeIsMoney
  6.  TopPvP
  7.  PlayerStatusSigns
  8.  Reservations
  9.  WorldEdit
  10.  World Guard
  11. AntiJoinBot
  12. AutoSaveWorld
  13. AZRank
  14. BlockLog
  15. DisguiseCraft
  16. AntiRelog
  17. Factions
  18. Essentials
  19. NoSwear 
  20. PermissionsEX
  21.  iChat
  22. Citizens
  23. GlobalMute
  24. IConomy
  25. ChestShop
  26. LifeMC
  27. Multiverse Core
  28. NoLagg
  29. MobArena
  30. Reporter 
  31. SignColours

I wiele, wiele innych, lecz nie mam wystarczająco dużo czasu na wypisywanie wszystkich znanych przeze mnie pluginów.

• Dlaczego ja?: Jestem miłym graczem. Znam się na byciu członkiem Administracji. Jestem tolerancyjny i kulturalny wobec innych. Dostosowuję się do wszystkich zasad. Będę pilnował stałego porządku na serwerze.
  • Mikro i ts3: Oczywiście, że posiadam. Mikro zero szumów. W końcu można poznać po nagraniach :D
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Bardzo dużo nawet 8 godz dziennie.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wygram tę rekrutację choć przyznaję, że inni gracze również mają duże szanse, gdyż ich zgłoszenia są według mnie idealne.

Tak węsze i coś wyczuwam trolling z Twojej strony

Edytowane przez danielos125

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
asterixix    0
  • Nick: asterixo
  • Doświadczenie: Własny serwer, Admin na Freebuild, Pomocnik na aliquam.pl, itp.
  • Znane pluginy:Essentials, Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket
  • Dlaczego ja?: Ponieważ mam spore doświadczenie i wiem że pomoge przy tworzeniu prisona
  • Mikro i ts3 ?: Tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: od 2 - 5 Godzin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mcniki11143    0
  • Nick: mcniki11143
  • Doświadczenie: Moim zdaniem naprawdę dobre, gdyż byłam/jestem Adminem/Moderatorem na innych serwerach
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WorldEdit, Essentials itd. (wszystkich nie chce mi się wymieniać z powodu tego, że jest tego sporo) Z wymienionych znam wszystkie :)
  • Dlaczego ja?: hmm... Bo uważam, że serwer jest epicki i bardzo dopracowany. Byłby to dla mnie zaszczyt móc być KidMod'em na takim serwerze. Jest bardzo miła atmosfera. Jeśli chodzi o mnie: jestem miła, zabawna, tolerancyjna, kulturalna, pomocna, nadopiekuńcza (XD) i bardzo regułowa :D Surowa może troche, ale bez przesady :D
  • Mikro i ts3 ?: Posiadam mikro jak i ts'a :) (tylko niestety jesli chodzi o mikro to przerabia mi trochę głos i nie brzmię na 14 lat ;p)
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Jak nie będzie nic do pouczenia i mało lekcji i nie będzie żadnego szlabanu to mnóstwo. Jeśli chodzi o ten tydzień to bd mało wbijać, gdyż muszę poprawić oceny na ostatnią chwilę :D

Dzięki za poświęcenie mi swojego cennego czasu i przeczytanie o to tego przenudnego podania :D
    POZDRAWIAM!
    MCNIKI
Edytowane przez mcniki11143

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42
  • Nick: PablooS (w grze PablooSik
  • Doświadczenie: Małe, ale się uczę i mam doświadczenie w administrowaniu ale innych gier więc pojęcie jak to wygląda mam :)
  • Znane pluginy (Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): cały czas wszystkie poznaje :)
  • Dlaczego ja?: Dlatego, że często gram, lubię się zajmować czymkolwiek (jeśli chodzi o zajmowanie się porządkiem itp.) i lubię pomagać.
  • Mikro i ts3 ?: Oczywiście, choć tylko w godzinach dziennych jak na razie (remont mieszkania przez co nie mieszkam u siebie)
  • Ilość wolnego czasu dziennie: To zależy jak wyjdzie. Teraz raczej godziny wieczorne po 21. Jak gram to przeważnie min. godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Greenfox453    2
  • Nick: greenfox453
  • Doświadczenie: Byłem w administracji serwera Harrego Pottera na serwerowni Minecraft.pl ( Był pomysł, lecz nie wyrobiliśmy się )
  • Znane pluginy: Mogę się nauczyć każdego z pluginów. WE znam na pamięć (tylko muszę sobie przypomnić), resztę się nauczę.
  • Dlaczego ja?: Chmm. Gdyż lubię kaktusy. xD 

Moja osoba napewno urozmaiciła by serwer (czasem po paru godzinach mi odbija, jak z tymi kaktusami). Umiem się dogadać i zachowuje się raczej kulturalnie. Bardzo lubię symetrię i porządek na chacie jak i w skrzynkach :D

• Mikro i ts3 ?:  Oczywiści, że nie. xD (żart posiadam i mam).
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Minimum 1 h dziennie. (Czasem mogę nawet 4h.)
Edytowane przez Greenfox453

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztofeq    0
  • Nick:

TheKrzychusPL

14(po wakacjach ide do 3 gimnazjum , rocznikowo 15 :D)

• Doświadczenie:

Heh No ja jestem taki pro wiecie no ja sie znam na wszystkim i moge mieć kurde admina na każdym serwie odrazu ;)
          ...
          A tak na serio to mam duże doświadczenie z rangami typu : Helper
(pomocnik), KidModerator , Moderator . (Administratorem byłem żadko

;C...Ale byłem :D)

Miałem wiele własnych serwerów dedykowanych (2 xD) i kilkanascie serwerów hamachi na których testowałem wiele 

komend. Ale to niewszystko... Byłem także kidmodem na wielu serwerach typu freebuild / survival(lecz się rozpadły).Jako iż znacie

moją historie...To oceniam swoje doświadczenie na 9.69/10.00.

• Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):

Czy ja znam ?... JA?
         No.

Quester :

/
npc create (nazwa npc)
         /trait quester
         /q create (nazwa questa np. znajdź 20 drewna)
         /npc desc (tu piszemy to co chcemy aby quester nam wyświetlał po przyjęciu questa)
         /q objective add item (item) (ilosc) - co musimy zdobyć aby wykonać questa.
         /q event add -3 msg (tu piszemy co chcemy aby nam sie wyswietlało po ukończeniu questa)
         /q event add -3 item (item jaki dostaniemy w nagrode)
         /q event add -2 msg (co chcemy zeby nam sie wyswietlało po anulowaniu questa)
          ...
         Potem te sztuczki z /q holder itd... flagami...eq na npc'tach.

SimpleRegionMarket, WG, WE znam dokładnie. (nawet gdybym miał z czymś problem to można zawsze wejść na stronke bukkita i

sobie sprawdzić)

• Dlaczego ja?:

1. Jestem Fajny
    2. Jestem rudy
    3. Jestem bez zębów ;D

A tak na serio to jestem ogarniętą osobą
    (bardzo). Jestem creative :D. Zawsze chętnie pomagam przy zapytaniach graczy (co widać na czacie),no i jestem miły.

Oraz dobrze znam traktyfikator kar :

Zabrania się:

1. Trollingu;

2. Używania słów bez wartości merytorycznej (dalej: spam);

3. Pisaniu takich samych wiadomości po 3/4 razy. (dalej: flood);

4. Używania wszelakich modów ułatwiających rozgrywkę (dalej: cheaty);

5. Tworzenia multikont;

6. Wykorzystywania wszelakich bugów/błędów w grze na własną korzyść;

7. Niszczenia/bugowania mapy (dalej: grief);

8. Obrażania innych użytkowników oraz Administracji serwera.

9. Propagowania różnych ideologii, m.in faszyzm, komunizm czy rasizm;

10. Rozpowszechniania materiałów kontrowersyjnych, lub uważane przez Administracje jako obraźliwe.

11. Zapychania chatu AFKiem lub wychodzeniem z serwera i wchodzeniem.

12. Wszelkiego reklamowania i udostępniania linków do sieci konkurencych.

13. Bugowania/Lagowania klientów gry innych użytkowników (poprzez : Drop itemów, etc)

14. Przeklinania i używania słów wulgarnych.

@up skopiowane z regulaminu .

Przydatne komendy :

/tempban
            /ban
            /mute
            /kick

To na tyle :D

• Mikro i ts3 ?:

Tak, ale mam dużo rodziny w domu i nie często moge rozmawiać ;C (ale mogę)

• Ilość wolnego czasu dziennie:

Często siedzę na serwerze , ok 3-5 h dziennie :D

Pozdrawiam Krzysztofek i życzę miłego czytania xD

Edytowane przez Krzysztofeq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lukiek    1
  • Nick:  Lukiek
  • Doświadzczenie: Małe, ale cały czas wzrasta
  • Znane pluginy (Quester, WorldGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): staram się wszystkie ogarnąć
  • Dlacego ja?: serwer jest dopracowany, mapa jest epicka, nigdy się nie spotkałem z takim serwerem, dlatego miło by mi było gdy mógłbym na takim serwerze zostać KidModem
  • Mikro i TS3 ?: Tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: staram się często być na serwie, ok. 2 h dziennie

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
danielos125    30

@Krzysztofeq

Taka malutka aczkolwiek jedna jakaś, uwaga - błąd a bug to to samo jednakże po prostu inaczej nazwane :) i prośba, rozumiem że każdy człowiek musi mieć proporcjonalne do swoich możliwości poczucie własnej wartości, ale według mnie znajomość 5 pluginów na krzyż to nie od razu powód do dawania sobie w doświadczeniu ~10/10, oczywiście nie twierdzę że Twoje umiejętności są nie wystarczające, po prostu zwracam uwage abyś przy następnych podaniach nie pisał 10/10, gdyż "pracodawca"/admin może się troche zawieść :) i tak zupełnie na marginesie - rzadko, nie żadko :)

@Do Wszystkich Was

Podania rozpatrzymy w niedługim czasie, to kwestia, góra kilku dni zastanowień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pepek112    25
  • Nick: pepek112
  • Doświadczenie: Administrator [R.I.P]minecrafci.pl czyli były bo serwerownia padła
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): pluginów w diabła i ciut ciut znanych
  • Dlaczego ja?: Hmmm, Nie wiem. Szczerze mówiąc startuje ,bo startuje. Lubie pomagać ludziom w problemach i pisac z graczami. Bardzo dobrze pracuje w grupie i grupach.
  • Mikro i ts3 ?: Tak i Tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie: All day all Night. Wakacje i te sprawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elmes    0
  • Nick: Elmes
  • Doświadczenie: Mam doświadczenie z rangą Admin ,Mod ,Budowniczy
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Znam WorldGuarda i WorldEdita 
  • Dlaczego ja?: Lubie pomagać graczom i pisać z nimi 
  • Mikro i ts3 ?: To i to
  • Ilość wolnego czasu dziennie: od 9-22 często dłużej oczywiście w tym czasie gram też np: W League of Legends i inne gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dadi    0
  • Nick: Dadi57
  • Doświadczenie: Gram w Minecrafta od wersji Classic
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Oczywiście 
  • Dlaczego ja?: Myślę że jestem odpowiedni jak na te Fuchę w Administracji ponieważ Spędzam sporo czasu na Serwerze i nie grzeszę Ortografią 
  • Ilość wolnego czasu dziennie: 5h Dziennie które mogę przeznaczyć na opiekę nad serwerem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5
  • Nick:niciel
  • Wiek:niby po co to komu , mogę zapewnić że nie mam 12 lat
  • Doświadczenie: zabawa z serwerami , hm .. od dawna z 2 lata vanilla oczywiście trochę dłużej
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):tu mam wymienić czy napisać ZNAM/NIEZNAM , tak czy siak czego tu nie znać , jak chyba widać mam internet , wklepuje "Quester bukkit" w googole i mam wszystko o pluginie tia , wiem to takie trudne.
  • Dlaczego ja?:no bo jakoś tak wyszło że mi się nudzi :P , pomagałem przy serwerze RPG , który nie wypalił >a miałem się zajmować terraforming'iem (voxelS) no i co tu dużo pisać ,jestem ogarnięty , umiem co nieco (ja nie być miszczu budowania ani wszechwiedzący Bogu ale swoje znać) mógłbym się zająć ,zadaniami terraformingiem (o ile będzie co)
  • Ilość wolnego czasu dziennie:gdybym to ja wiedział czasami będzie to 2H czasami nic .

Ee a takie małe pytanie poza konkursem: Co tak właściwie ma do roboty kidmod/Moderator ? bo jesli moje zadania miały by się ograniczyć do pilnowania porządku to ja spasuje i proszę o nie branie mnie pod uwagę,

Warto by było następnym razem wkleić WZOR w "kod"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domi7777    0
  • Nick: domi7777
  • Doświadczenie: Miałem kiedyś własny mały serwer, który prowadziłem samemu. Żadna furora, ale nie było źle. Dodatkowo zawsze ja zajmuję się tworzeniem serwerów dla mnie i znajomych i konfiguracją, nadzorem itp.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WorldGuard ogarnięty, WorldEdit Ogarnięty, SImpleRegionMarket w miarę ogarnięty, Questerem się kiedyś bawiłem, ale średnio mi to wychodziło.
  • Dlaczego ja?: A dlaczego nie? Jestem osobą, której po prostu można zaufać. Czasem jestem lekko leniwy, ale jeśli muszę coś zrobić, to to oczywiście zrobię i nie na odpieprz się. Nigdy nie nadużywałem władzy, przeciwnie: Nigdy nie karam kogoś bez podstaw i dowodów. Jestem osobą, która się stara, by wypełniła jak najlepiej swoje obowiązki.
  • Mikro i ts3 ?: W chwili obecnej nie mam mikrofonu, zbieram mentalnie na pójście do sklepu po nowy.
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Nie każdego dnia, ale zazwyczaj 2-4h powinno być. Czasem więcej, czasem mniej. Ale raczej więcej, bo jestem osobą wielozadaniową i mogę jednocześnie zajmować się serwerem i się uczyć.
  • Wady: Czasem przestawiam literki. Staram się tego nie robić, ale niestety mogę czasem nie zauważyć błędu od razu. Może to dysgrafia, może źle wygimnastykowane palce, może pech. A bo ja wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
norbi331    0
  • Nick: norbi331
  • Doświadczenie: mialem moda na wielu serwerach, teraz jestem w ekipie tworzonego serwera, jestem obecnie moderatorem
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): duzo world edit, worldGuard, troche mniej ogarniam quester
  • Dlaczego ja?: duzo gram na serwerze, ogarniam, niema problemow z graczami, umiem rozwiazywac problemy graczy, ciezko jest mnie zdenerwowac.
  • Mikro i ts3 ?: tak i tak wlasnie siedze i gadam z anewilem i MrQadron
  • Ilość wolnego czasu dziennie: w tygodniu szkolnym okolo 2-6 godzin. w weekendy i wakacje od 4-18 ;)
  • Wady: mlody jestem, prawdopodobnie przez pol miesiaca w wakacje bede off-line
Edytowane przez norbi331

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez Banka2YT
      Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)

Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11  pvp 1.8)

Oczekujemy:
      Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
      Pvp - 7/10
      Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
      sprawne mikro 
      Ts3
      Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach 

Szukamy 3/4 osob do gry ; )

Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:

ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON 

Do zobaczenia 
    • Przez AnyOnePL
      Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
      Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
      Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
      Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com

Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!

• Dodaj nową pozycję...