Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
domi_nickk3

[Solved]Problem z oświetleniem dużego budynku.

Pytanie

domi_nickk3    0
Otóz to, buduje hotel całkiem spory jak dla mnie. Parter, tam gdzie jest portiernia mam dużą odległość między podłogą sufitem bo jest fontanna. Jest to ogromne pomieszczenie. Z sufitu zacząłem robić żyrandole bo jak wiadomo wiszą niżej niż sufit to myślałem że jaśniej będzie ale i tak jest kiepsko (szczerze to zrobiło się bardziej mrocznie) i nie wiem co robić. Musiałbym chyba ściany i podłogi zrobić z jasnogłazów. Proszę o pomoc co zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
domi_nickk3    0
Temat do zamknięcia. Było wystarczająco mało światła żeby odrodziły się moby. Creepery rozwaliły mi hotel ! Ech... zbuduje, nowy, prostszy. A tak przy okazji, jakieś wskazówki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KrowaBoss    9

zrob wzorkowate podloze w ktorym skladzie jest glowstone :P np . (1 to surowiec, 2 to surowiec nr 2 a 0 to glow)

2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 1 1 1 2 1 1 1 2

2 1 0 1 2 1 0 1 2

2 1 1 1 2 1 1 1 2

2 2 2 2 2 2 2 2 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...