Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
anewil

[Skarga] MaciusSliczny

Rekomendowane odpowiedzi

anewil    30

Kto: MaciusSliczny
Krótki opis: Zostałem zbanowany na serwerze przez MaciusSliczny już przed startem, bez żadnego powodu. Zachowanie tego administratora pokazuje jak szanuje on graczy. Taka osoba NIE MOŻE pełnić tak wysokich funkcji na serwerze. Danie mu takiej "władzy" spowoduje, że za chwile wszyscy będziemy mieli tam bana za NIC. Wnoszę o odebranie mu rangi.

Dowody:

Dowód numer 1:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Proszę także żeby ta Skarga nie była rozpatrywana przez oskarżonego zgodzie z zasadą "Nemo iudex in causa sua"

oraz aby skarga ta była potraktowana poważnie, a nie olana jak pozostałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Trolli na serwerze nie potrzebuję. Nie mam zamiaru się denerwować, dlatego od razu otrzymałeś bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Otwieram na prośbę Anewila (aby nie tworzyć zbędnych tematów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30

Macius wątpię żeby ktoś oprócz Ciebie uważał mnie za trolla, nigdy w całej mojej "karierze" w sieci nie dostałem żadnego kicka za trolling. Jeśli uważasz mnie za trolla to może przedstaw jakieś dowody, ja przedstawiłem, a ty bezpodstawnie mnie oskarżasz. To jest kolejna oznaka twojej niedojrzałości, żądam żebyś mnie publicznie przeprosił za oskarżenie o trolling i nie minusuj moich postów wraz z swoimi kolegami, to ci nic nie da.... Jak chcesz to mogę zebrać ci listę osób które są za twoim wyrzuceniem z sieci, chętny?

Nie zamykaj tego tematu dopóki nie wyrażę zgody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Zamykam temat, Macius jest adminem FB i ma prawo zdecydować za wczasu kto jest trollem. Dalsze dysputy nt. admina FB tylko i wyłącznie za pomocą kontaktu ze mną, próby tworzenia nowych tematów będą z automatu warnowane, a potem polecą bany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez NAJMEK
      Witam!
      Tworzę serwer Minecraft na wersji 1.8.8 i szukam modów.
      Chciałbym mieć mody z takimi rzeczami:
      -Możliwość przydzielania "sztucznych" skrzydeł,
      -Możliwość przydzielania kolorów na czacie oraz rang przed nickiem wraz z perrmisjami
      -Komendy /tpa /spawn i tego typu
      -Komenda przez, którą można wziąć początkowe EQ
      -Tworzenie NPC z dialogami i questami
      -Tworzenie specjalnych potworów z nazwą, grafiką i lootem(zdobyczą)
      -Mooby i TNT nie niszczą terenu
      -Zaznaczanie terenu, w którym będzie można budować/niszczyć i robić PvP
      -Czat głosowy
      -Dodatkowe komendy admina jak np. wyłączanie czatu globalnego, losowanie na czacie)
      -Czat prywatny
      -Brak możliwości brania przedmiotów z ramek 
      -Całkowite usunięcie wody i lawy ze świata
      I możecie jeszcze jakieś polecić

A i PS Jeśli zły dział to proszę napisać, piszę tu pierwszy raz.
    • Przez piotrovvsky01
      Witam!
      Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos? 
    • Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
  • Dodaj nową pozycję...