Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Szukałam go już 2 tygodnie,niestety nie mogę znaleźć skina po nazwie użytkowika niewiadomo z jakich powodów. Jeżeli ktoś ma takiego skina,lub ma chęci go poszukać byłabym bardzo ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Szukałam go już 2 tygodnie,niestety nie mogę znaleźć skina po nazwie użytkowika niewiadomo z jakich powodów. Jeżeli ktoś ma takiego skina,lub ma chęci go poszukać byłabym bardzo ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
smerfetka7533

Pomoc w odnalezieniu skina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Otóż od paru dni poszukuję skina  , skin wygląda tak : Chodzi o nick Ulaska :)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Szukałam go już 2 tygodnie,niestety nie mogę znaleźć skina po nazwie użytkowika niewiadomo z jakich powodów. Jeżeli ktoś ma takiego skina,lub ma chęci go poszukać byłabym bardzo wdzięczna!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42

Ewidentnie użytkownik, który ma ten skin nie posiada konta premium, więc nie dziwie, się że nie udało się znaleźć po nicku. Za to proponuję zamiast bezsensownego szukania własnoręczne odtworzenie skina ze screena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewidentnie użytkownik, który ma ten skin nie posiada konta premium, więc nie dziwie, się że nie udało się znaleźć po nicku. Za to proponuję zamiast bezsensownego szukania własnoręczne odtworzenie skina ze screena.

nie sądzę że udałoby mi się odtworzenie tego skina, jakoś nigdy nie byłam w tym dobra : ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JaJkO    0

myślę że skina możesz skopiować od tego gracza przez minecraft by zyczy jeżeli chcesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że skina możesz skopiować od tego gracza przez minecraft by zyczy jeżeli chcesz

Jak to zrobić? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...