Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
zapalniczka

Najgorsza wersja MineCraft

Rekomendowane odpowiedzi

zapalniczka    1

Witam

Ściągałem już kilka razy minecrafta z różnych stron i żaden nie działał jakiś errror za każdym razem wyskakiwał. Czy znacie jakąś najgorszą wersje minecrafta na PC (słaba grafa, itp.) aby zadziałała na słabego kompa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Albo masz zamiast komputera kalkulator, albo ściągasz jakieś rude Minecrafty. Nie ma najgorszej wersji, jest zwykła ale na najniższych ustawieniach. Polecam również zakupić grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30
Napisano (edytowane)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Mistrzu ^^

Czytanie nie zrozumieniem nie boli...

Spójrz w jego profil pisze wersja DEMO... może ma taki nick na serwerach no-premium....

Edytowane przez anewil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zapalniczka    1
Napisano (edytowane)

Nie mam kalkulatora tylko WXP 

To chociaż mozecie mi podesłać jakiegoś gównianego minecrafta na najniższych ustawieniach?

@

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Po co mam kupować gre która mi nie odpali?

PS. Nigdy nie grałem w minecrafta i chce zagrać ale nie chce mi odpalić, dziwię się bo inne gry mi działają o_O

Edytowane przez zapalniczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jedod223    0

Podejrzewam że masz taki sam problem jak ja kiedyś na XP (tylko).

Wejdz na pulpit Prawym przyciskiem myszki wcisnij Właściwości następnie Ustawienia oraz Zaawansowane Potem kliknij Rozwiązywanie Problemów i ustaw na 3 Kreske od "Brak" powinno zadziałać mi zadziałało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zapalniczka    1

o_O ściągnałem wersje demo 1.7.5 i mi zadziałało! 

Tylko że to jest wersja demo i mi pozostało jeszcze 80 minut gry :/

Możecie mi podać link do ściagnięcia za darmo minecrafta? (może być byle jaka wersja byle nie było czegoś takiego że po określonym czasie minecraft się wyłącza na moim komputerze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zapalniczka    1

Przepraszam ale właśnie z tej stronmy ściągnąłem plik Minecraft.exe i  to była ta wersja demo

Co ja mam zrobić abym mógł normalnie w minecrafta grac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

No masz demo za free. A pełna wersja piechotą nie chodzi i trzeba trochę kasy wybulić. Co ty myślisz, że oni harują w tym mojangu za darmo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zapalniczka    1

Tak? Mi chodzi o to że za 80 minut nie będę miał minecrafta a moi kumple mówią że mają normalnego minecrafta za free.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kpmaciek    0

To ze koledzy kradna nie znaszczy ze to ok :) wydaje mi sie ze trafiles w zle miejsce proszac o piracka wersje gry :) 

Zaplac bedziesz mogl grac normalnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ściągałem już kilka razy minecrafta z różnych stron i żaden nie działał jakiś errror za każdym razem wyskakiwał. Czy znacie jakąś najgorszą wersje minecrafta na PC (słaba grafa, itp.) aby zadziałała na słabego kompa?

Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdamGrzegorz    77

Czytanie nie zrozumieniem nie boli...
Spójrz w jego profil pisze wersja DEMO... może ma taki nick na serwerach no-premium....

Anewilu, jak moze miec taki nick na serwerach nonpremium jak mu pisze true, czyli premium, i jak patrze po postach, to widze ze user nie ma premium, musial po prostu wpisac nie swoj nick, proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Anewilu, jak moze miec taki nick na serwerach nonpremium jak mu pisze true, czyli premium, i jak patrze po postach, to widze ze user nie ma premium, musial po prostu wpisac nie swoj nick, proste

No dobrze geniuszu, ale ja na serwerze non-premium mogę wpisać np. Twój nick i też będzie wszystkim się wydawało, że mam premium na taki właśnie pseudonim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adzik    3

A ja myślę, że nick zapalniczka jest dość popularny i na pewno ktoś inny kiedyś kupił sobie premium na ten nick. A co do problemu z MC, to poproś kumpli żeby Tobie wysłali MC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuken00    1

Polecam tego Launchera :

[ciach]

Aczkolwiek by Zyczu też nie najgorszy: 

[ciach]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...