Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
UCegly

Konto premium mi usunęło?

Pytanie

UCegly    0

Kurde, nie wiem o co chodzi, kupiłem gift code'a za 100 zł na allegro, gdyż coś nie mogłem kupić przez minecraft.net.

Działał gift cod około 2 tygodni, po czym wchodze na konto i wyskakuje "play demo". Gdy próbuje wejść na minecraft.net, powinien pisać nick z gry, a pisze e-mail. A CO DZIWNE, JESZCZE WIDAĆ MOJEGO SKINA NA NON-PREMIUM. Inni też go widzą, a nie gram na zyczu. Napisałem do typka, i poprosił żebym napisał do mojangu w tej sprawie, czekam już 3 dzień a oni nie odpisują co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

Dałeś się nabrać prawdopodobnie. Serwer zapamiętał skin i wbijasz na niego stąd go widzisz (czy jakoś tak to działa). Według haspaida masz false, czylo non-premium -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Musisz dogadać się ze sprzedawcą, a jak nie to do rzecznika spraw konsumenta, że cię wyrolował bo Mojang sam nie zabiera premium, chyba że było kupowane na "lewych transakcjach".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
UCegly    0

Dobrze, czyli poczekam jeszcze na odpowiedź mojangu, a następnie odpisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
AdamGrzegorz    77

Ewidentnie zostałeś ofiarą zwykłego oszustwa. Jest wiele tematów na różnych forach, właśnie o tym, aby nie dawać się nabierać. Raczej Mojang nic ci z tym nie zrobi, musisz tak jak @Atexor mówił, dogadać się ze sprzedającym GiftCoda, jeżeli sprzedawca się nie odezwie, znaczy to, że właśnie straciłeś konto premium. Sorry, ale nic już w tym momencie nie możesz zrobić oprócz skontaktowania się ze sprzedającym.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
UCegly    0

Dalej nie dostałem odpowiedzi od mojangu. Czekam już więcej niż tydzień...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...