Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CapsLock007

[Przyjęte] CapsLock007

Rekomendowane odpowiedzi

CapsLock007    1

Nick w grze: CapsLock007

Premium/No-Premium: Premium

Opis postaci: Moja matka zmarła przy porodzie, ojca nie znałem. Zostałem adoptowany przez rodzinę rzemieślników. Mój "ojciec" pokazał mi technikę wyrobu zbroi, narzędzi i broni. Rosłem i uczyłem się. Wyrosłem na ładnego młodzieńca o okrągłej twarzy i włosach koloru blond. Gdy miałem około 20 lat, ktoś z żołnierzy ostrzegł przed najazdem barbarzyńców. Kiedy to usłyszałem, zacząłem wyrabiać zbroję i miecz do samoobrony. Kiedy nas najechano, walczyłem dzielnie, lecz zostałem złapany w niewolę i sprzedany w odległej "Smoczej Wiosce" jakiemuś szlachcicowi. Pracowałem jako sługa tegoż szlachcica, więc tak źle nie było. Lecz pewnej nocy pomyślałem, że ucieknę. Spakowałem swe rzeczy i zacząłem biec do portu. Było pełno statków, lecz wybrałem ten największy i wskoczyłem pod pokład. Tam jednak uderzyłem o coś i straciłem przytomność. Gdy rano się obudziłem, nie wiedziałem, gdzie jestem. Spytałem więc marynarza, dokąd ten statek płynie. Okazało się, że do Shadow Ville. Nie miałem innego wyboru. Musiałem tam płynąć i rozpocząć swoje życie od nowa.

Twoja definicja RolePlay: Każdy ma swoją rolę i każdy wykonuje swoją pracę jednocześnie nie mogąc być kimś innym (np. drwal nie może być górnikiem i na odwrót).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CapsLock007    1

Jakoś samo wpadło do głowy, nie byłem pewny, lecz gdy z ciekawości przeczytałem temat Azmeya, postanowiłem to napisać :) Nie jest to od razu plagiat czy coś w tym stylu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Przyjęte 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...