Barteee 0 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) Siemanko. Mam do sprzedania konto premium którego już nie używam a może ktoś chciał by je mieć. Sprzedam tanio, za 40 zł. Po wpłacie wysyłam mail oraz hasło do minecraft.net i skrzynki mailowej. Kontakt: skype: bartee1818 telefon: 697327177 Zapraszam :) Edytowane 10 Luty 2014 przez Barteee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poms 12 Napisano 10 Luty 2014 A jaki nick tego konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barteee 0 Napisano 10 Luty 2014 Nick konta to "Barteee" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 11 Luty 2014 Nie polecam kupować od osób prywatnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 15 Luty 2014 Zgadzam się z panem powyżej :) Bez obrazy, ale ja kupiłem z minecraft.net nie bez powodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach