Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

[VIDEO] Jak tworzyć tekstury?
dodany przez
Adam Obara, w
Poradniki
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez HuboneQ
Witam!
Jak w tytule.. Poszukuje osób które będą chciały pograć na serwerze RP z modami.
Kontakt: PW lub discord
-
Przez julqa
Mam problem z instalacją txt na 1.8 (mam wesje premium) kopiuję go do folderu ale nie pojawia się on w liście w mc.
Jest to txt ! §CMoonwake.
Plizz pomóżcie.
-
Przez bambus06
Tworzę mapkę adventure na minecrafta 1.8.7. Wszystko szło jak po maśle, dopóki nie użyłem command blocka. Po wpisaniu tp @e [x y z] tepało mnie na zupełnie inne kordy. O co chodzi?
-
Przez basker00
Witam
Chciałbym wam zaprezentować moda którego znalazłem w czeluściach internetu :).
Mod o nazwie recall pozwala na teleportowanie się na spawn, z resztą sami zobaczcie:
Ps. Mod do pobrania w opisie filmu :)
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Ewelina70
Witajcie. Na potrzebę tego poradnika(
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
)stworzyłam jego uzupełnienie dotyczące Muzyki i dźwięków w Minecraftcie.
Pierwszy poradnik jest o tym jak przekonwertować plik MP3 na Ogg przy uzyciu programu Audacity.
A drugi o tym jak podmienić domyślne dźwięki na nasze.
Zapraszam do czytania.
a)Pobieramy Program Audacity.
b)Otwieramy go, wchodzimy w Plik ---> Importuj i wybieramy interesujący nas dźwięk(w formacie MP3).
c)Wchodzimy w Plik ---> Eksportuj, nazywamy dźwięk i wybieramy jego format(Do Minecrafta OGG).
a)Wchodzimy w program uruchom ---> %appdata% ---> .minecraft ---> resourcepacks
b)Klikamy folder z naszą paczką zasobów ---> assets ---> minecraft
c)I tutaj drogi się rozchodzą. Wybieramy folder Music(jeśli chcemy zmienić muzykę w grze), Records(Jeśli chcemy aby płyty grały naszą muzykę)lub Sound(Jeśli chcemy zmienić dźwięki np. dźwięk portalu do Netheru).
d)Przenosimy nasz utwór do wybranego folderu i zmieniamy jego nazwę na nazwę innego utworu, a oryginalny utwór mozemy usunąć albo przenieść gdzie indziej.
P.S Z dźwiękami jest tak samo.
-