mxpatrol 10 Napisano 12 Sierpień 2011 Mógł by ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym czatem i jak pisać jak pisze to za każdym razem wyskakuje mi po angielsku ze nikt minę nie słyszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 12 Sierpień 2011 Jesli chcesz żeby cie ktoś usłyszał musisz pisać komendą /me (tekst). Jeśli chcesz napisać do konkretnej osoby to musisz użyć komendy /msg (nick) (tekst) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 12 Sierpień 2011 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 12 Sierpień 2011 Albo po prostu nikogo nie ma w zasiegu 20 kratek, ja pisze bez komend i mnie słyszą, tylko muszą być blisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekpow 0 Napisano 12 Sierpień 2011 A do admina jak się skontaktować np w sprawie kupienia domu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 12 Sierpień 2011 A do admina jak się skontaktować np w sprawie kupienia domu ?tak jak napisał np /msg camil89pl chce kupić dom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 12 Sierpień 2011 Albo (nie próbowałem) mailakomenda bodajrze /mail write <to> <message>Poza tym, jeszcze /helpop ale jak wczoraj pisąłem to ise niedoczekałem odpowiedziA może mi ktos powiedzieć gdzie sprzedać zboże z pola?p.s. zawsze możesz po komendzie dać ? to wyświetli ci się info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 12 Sierpień 2011 od kiedy mam taki nick ?Zapamiętajcie sobie że mam 92 a nie tak jak już widziałem 91, 97, 98, 01używaj zawsze /helpop jeśli masz jakieś pytanie, prośbę czy coś innego do administracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach