Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Serp678

Administratorów, moderatorów.

Rekomendowane odpowiedzi

Serp678    1

Poszukuje osoby chętne, doświadczone na administratorów i moderatorów przyszłego serwera (porządnego serwera z poważnymi zamiarami). Jutro zostanie wykupiona już domena.pl, w krótkim czasie otwarte forum. Serwer już mamy, który na razie służy do tworzenia mapy. Chętni proszę składać podania, najlepiej w tym temacie o podanym wzorze. Płatność serwera pokrywam wyłącznie ja.

Imię:

Długo siedzisz w minecraftcie?:

Dlaczego akurat ty?:

Znasz w miarę bukkita oraz podstawowe pluginy (chodzi o komendy):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
QZIPlay    0

Imię: Przemek

Długo siedzisz w minecraftcie?: 2lata

Dlaczego akurat ty?: Uważam, że dam radę ogarnąć rangę administratora. Myślę, że dobrze buduję lecz nie wiem jak to sądzą inni. Znam się na komendach i różnego typu rzeczach, pluginach itp.

Znasz w miarę bukkita oraz podstawowe pluginy (chodzi o komendy): Oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
arlax1011    0

Imię: Arek

Długo siedzisz w minecraftcie?: ok.2 lata

Dlaczego akurat ty?: Myślę że ogarniam MC i byłbym dobrym moderatorem. Nieżle mi wychodzi budowanie.

Znasz w miarę bukkita oraz podstawowe pluginy (chodzi o komendy): Raczej tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dredhorse    1

Imię: Kuba

Długo siedzisz w minecraftcie?: Praktycznie od bety.

Dlaczego akurat ty?: Ogarniam wszystkie komendy i pluginy jak jest potrzeba jestem surowy ale mam poczucie humoru. umiem dobrze budowac warpy, parkoury spawny. Sam mialem serwer przez dwa lata mialem go calkiem sam i przy 50 slotow to jest trudna robota wiec wiem jak sie zachowywac jak jest pelno ludzi na serwie a tylko jeden ja jako moderator lub admin. Na gre moge poswiecic okolo 21 godzin tygodniowe (weekendy nie raz wiecej) To raczej wszystko, wiecej pytan na skype ;)

Znasz w miarę bukkita oraz podstawowe pluginy (chodzi o komendy): Znam wszystko w 99.9%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Unikalny    0

Imię: Michał

Długo siedzisz w minecraftcie?: od bety

Dlaczego akurat ty?: Jestem ogarniętym i uczciwym graczem, lubię pomagać innym. Znam praktycznie wszystkie komendy i wiele pluginów. Dużo czasu poświęcam na grę dlatego będę bardzo często dostępny. Zawsze służę pomocą. Miałem raz swój serwer, 30 slotów, lecz musiałem go oddać w ręce kolegi gdyż wyjeżdżałem i nie miałem zbytnio czasu. Serwer aktualnie jest wyłączony. Bardzo dobrze buduje. Byłem także parę razy administratorem na paru serwerach. 

Znasz w miarę bukkita oraz podstawowe pluginy (chodzi o komendy): Bardzo dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...