Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Bartios
Nie byłem tu już w sumie 2 lata, ale kit z tym, witać się nie będę bo i tak nikt mnie już nie pamięta :)
Powchodziłem sobie ostatnio na serwery, najpopularniejsze w Polsce żeby po ponad rocznej przerwie od gry zobaczyć co się zmieniło. W ''godzinach szczytu'' po 700-800 osób online co kiedyś było nie do wyobrażenia. Większość 10 letnie bachory patrząc na czat. I wszędzie, na czacie, na spawnie, i gdzie się tylko da informacja żebys kupował rangę VIP. Na każdym serwerze. Bez niej ciężko jest pograć bo sporo dzieci to kupuje i serwer jest nimi zapełniony a są wyraźnie lepsi niż zwykli gracze. Mapy jakieś przeogromne, ''kilkaset'' trybów, na czacie zero normalnych dyskusji tylko ''sojusz?'', itp. Gdzie się podział ten klimat z tych starych starych serwerów?! Jak przypomnę sobie serwery tutaj, jak grałem np. na Freebuildzie za Bety 1.8 było zupełnie inaczej, nikt niczego nie wyłudzał, administracja była zawsze obecna i pomocna, na czacie jakieś normalne rozmowy, czułeś że jesteś częścia jakiejś grupy. Dzisiaj czegoś takiego nie znajdziecie już na żadnym serwerze. Serwery w 90% to hardcore, pvp albo mini-games. A wy jakie macie zdanie na ten temat? Nie sądzicie że Minecraft powoli gnije?
-
Przez JaJkO
Nazwa serwera: Heheheszki
Adres serwera:s57.mineserv.eu:22032
Maksymalna ilość graczy: 20 (w planach jest 40 slotowy serwer)
Typ serwera: Survival
Opis rozgrywki: Rozgrywka tak jak na zwykłym survivalu,ale z przyjaciółmi.Jest mnóstwo komend które urozmaicają grę,mnóstwo eventów,miła administracja i mili gracze.Można także posiadać swojego zwierzaka(dla zwykłych graczy jest to pies,kot lub pająk).
Administracja: JaJk0 (Właściciel),MojkerForkerBam(Admin),LelkaOriginalPL(Admin),elfik(Admin)
Premium: Nie
White-Lista: Nie
Pluginy:
Możliwość kupna VIP'a i Gladiatora.Posiadaja oni sporo mozliwosci.Administracja pomyslala takze o zwyklych graczach i zostala dodana mozliwosc posiadania swojego wlasnego zwierzaka bez zadnej rangi Serdecznie zapraszam na serwer.Dodatkowo ostatnio zostala dodana mobarena na ktorej mozna sie niezle pobawic i wygrac fajne nagrody.
Chcialem dodac, ze serwer jest lekko zmodyfikowany przez odglosy chatu i ekwipunku, zwierzakow czy expu ze stone (rudy dropią normalnie)
Zasady serwera:
-Zakaz wyzywania innych graczy.
-Zakaz spamowania.
-Zakaz przeklinania na czacie.
-Zakaz proszenia adminow o itemy.
-Zakaz uzywania cheatow.
-Zakaz podszywania sie.
-Zakaz zabijania nowych graczy.
-Zakaz reklamowania innych serwerów.
-Zakaz wykorzystywania bugow mapy lub pluginow.
Forum:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Gość MaciusSliczny
Kochana, najlepsza, najmądrzejsza, najśliczniejsza itp. itd. ekipo serwera Freebuild. Bardzo proszę, aby KAŻDY napisał do siebie MINIMUM 2 kontakty. (
, Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
- proszę o taki, gdzie często zaglądacie. Żebyśmy mogli szybko skontaktować się z Wami). Proszę, o uzupełnienie tego w trybie NATYCHMIASTOWYM. Swoje kontakty piszemy w osobnym poście!
HeadAdmin
MaciusSliczny:
SuperMod
Mod
KidMod
Mikelen1111
Architekt
NerevarDZN
Atukam72
SlippyMaster
Pomocnicy
_Kali
CallOfCafe
Michal_Aniol
blake906
Ventac
sqn_x_x
<3
Gumji_Jagodka
-
Przez Cookie M.
Karta postaci
Nick w grze: Dzemor_PL
Premium: Tak
Historia postaci:
Królestwo Seggelin. Niegdyś kraina pełna chluby i chwały, dziś wyniszczone przez ogień wojny pustkowie. Wspaniałe, rodzinne lasy, złociste łąki, jeziora i rzeczne potoki ustąpiły miejsca jałowym zgliszczom oraz spalonej ziemi. Tam się urodziłem. Tam żyłem i dorastałem. Tam poznałem smak prawdziwej przyjaźni oraz braterstwa. Kiedyś było nas wielu. Dziś pozostała jedynie garstka. Ci, którzy przeżyli, rozproszyli się po wszystkich stronach świata, szukając nowego miejsca do życia. Jestem uciekinierem. Tym, który uniknął śmierci. Pozbawiony majątku, tytułów, praw i godnej przeszłości, wyruszyłem przed siebie, ścigany przez ludzi, których jedynym celem była zemsta.
Minęło trzynaście wiosen od tamtych wydarzeń, a ja nadal ukrywam się przed tymi, którzy rozliczyć mnie chcą z przeszłością. Przed wielkim konfliktem który spustoszył krainę, pełniłem służbę w gildii wojowników. Zaczynałem od funkcji zwykłego giermka, by przez lata ciężkiej pracy objąć funkcję wyższego oficera. Do mych obowiązków należało respektowanie obowiązującego prawa, nieraz także ściganie chuliganów, złodziei, czy też morderców. Jako sędzia rozstrzygałem zaistniałe konflikty i wymierzałem odpowiednie kary. Praca ta, choć bardzo odpowiedzialna, nie przynosiła wielkich zysków. Wykonywałem ją jednak z radością, gdyż była spełnieniem moich marzeń. Moja rodzina utrzymywała się z hodowli krów, więc i ja niejednokrotnie dorabiałem w ten sposób na zbroję czy chociażby broń. Gdy dorobiłem się majątku, kupiłem dom w stolicy i wzniosłem zagrodę dla zwierząt za jej murami. Wiele wysiłku trzeba było włożyć, aby zarobić choćby parę groszy na oprawie skór i sprzedaży mięsa, lecz nigdy nie bałem się ciężkiej pracy. Zasługą wielu lat i odpowiednich znajomości, stałem się jednym z najbogatszych mieszkańców królestwa, a nawet pretendentem do tytułu hrabiego! Lecz wojna nie oszczędza nikogo. Tak oto stałem się świadkiem czasów świetności i zmierzchu, powstania i upadku, początku i końca świata jaki znałem. Uratowałem życie, lecz utraciłem honor. W mym zachowaniu nie ma wytłumaczenia, lecz dziś już wiem kim jestem. Czas przestać uciekać. Czas zmierzyć się z samym sobą. Przekreślam to, czym się stałem. Zamierzam odkupić swe winy i zapomnieć o tym, co zrobiłem. Nie ważne jak wielką cenę przyjdzie mi za to zapłacić - dziś to się kończy.
Po latach tułaczki dotarłem do krainy zwanej ShadowVille. Tu też zaczyna się moja nowa przygoda...
Twoja definicja RolePlay: RolePlay to przede wszystkim dobra zabawa. Zabawa w to, co lubi się najbardziej - w moim przypadku jest to odgrywanie ról. To wcielanie się w zupełnie inną postać stworzoną i wykreowaną według własnych wyobrażeń, z odrobiną fantazji i bez ograniczeń lub barier istniejących w rzeczywistości - w kilku słowach to po prostu odgrywanie samego siebie w zupełnie innym świecie.
-
Przez Gość MaciusSliczny
Kilka zmian, które proponuję wprowadzić na TeamSpeaku.
Pierwsza i najważniejszą zmianą to nowe rangi - mam na myśli nowe permisje (dłuższe bany, rangi na całego TS itd) i ikonki (mogę zaprojektować).
Zmienić dotychczasowy wygląd naszego komunikatora, bo nie ukrywajmy jest po prostu ohydny. Dodać regulamin graczy i administracji, ekipę TS, pokoje Moderacji, table banów, Strefę DJ-ów, Strefę Rozrywki, Strefę użytkowników, Strefę Pomocy, Kanały VIP, usunąć kanały gier. Nowe logo.
Aby ożywić trochę TS, proponuję dodać rangę DJ, którzy robiliby co jakiś czas wspólne zabawy, karaoke itp.
Nowa ekipa TeamSpeaka, częste konkursy, aby zachęcić graczy do korzystania z TS.
Systematycznie, odpowiadać na prośby o kanał prywatny, żeby gracze nie musieli czekać kilka miesięcy...
-