Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. jest aktualne to z tego co tam jest podane. Może..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. jest aktualne to z tego co tam jest podane. Może..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ser100

Podanie ser100

Rekomendowane odpowiedzi

ser100    2

Nick w grze oraz imięser100, Jakub

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od końcówki bety 1.5_01 (od kupna minecraft'a)

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Jeżeli 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

jest aktualne to z tego co tam jest podane. Może nie na pamięć, ale szybko czytam więc jeżeli czegoś zapomnę to sprawdzę.

Moje wcześniejsze doświadczenie: Nic wielkiego, miałem swój serwer, na którym testowałem pluginy.

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: w tygodniu 2-4 godziny, w weekend około 2-5. Czasem więcej czasem mniej- szkołą sprawdziany itd.

Coś o mnie: Mieszkam w Legionowie, chodzę na zajęcia teatralne i jeżdżę dużo na rowerze. Staram się być miłym i pomocnym dla innych. Lubię gry komputerowe, nie zawsze nowe np. cykl Age of Empires

Dodatkowe umiejętności: (dość) Szybkie czytanie, jazda na rowerze i  strategiczne myślenie

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: tak, co prawda mikrofon mam nie najlepszy (ale działa), ale wkrótce kupję nowy

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychicznątak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Szczerze mówiąc dużo bym nie zmieniał, ale na obecną chwilę po prostu staram się pomagać graczą (nowym i nie tylko). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...