Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ser100

Sklep, gold i inne bajery.

Rekomendowane odpowiedzi

ser100    2
Mam kilka pytań, mianowicie:
1. Czy sklep (sklep.minecraft.pl) działa na pewno dobrze? Pytam, ponieważ mimo podawania poprawnego loginu, hasła i tego kodu (Captcha czy jakoś tak) nie mogę się dostać do właściwej części sklepu.
2. Czy jest możliwość nabycia rangi gold ( pewnie przez sklep, ale on nie działa) innaczej niż przez sklep?
3. Czy serwer jest już/nadal non-premium? Bo miałem dość długą przerwę od gry, i ostatnie co pamiętam to to, że program non-premium został zawieszony.
4. Czy żeby zostać kid mod'em trzeba spełniać konkretne wymagania? Np. wiek/mutacja? Czy podanie musi się po prostu spodobać administracji?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane przez ser100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3

Jako osoba kompetentna się wypowiem w tej sprawie.

• ad.1. Z mojego stanu wiedzy wynika, iż sklep obecnie nie działa(jeśli się mylę to mnie poprawcie, i niech mnie trafi piorun)
  • ad.2. Nie mam innej możliwości niż przez sklep.
  • ad.3. Projekt non-premium jest kontynuowany. Serwer z pewnością stanie się  dostępny dla graczy bez oryginalnej wersji w bliżej nieokreślonym czasie.
  • ad.4. Rekrutacja dalej jest otwarta i jest to napisane co najmniej w dwóch działach. Zarówno jest to napisane w ogłoszeniach jak i w rekrutacji. Co zrobić żeby przejść dalej - w sumie to oceniamy tak, że twoje podanie musi na administracji i członkach ekipy pozytywne wrażenie. Więcej nie zdradzam, gdyż uważam że samodoskonalenie jest najlepszą drogą do zostania kmodem. W jednym zdaniu - ogarnięte podanie = pewny awans. Drugą kwestią jest znajomość komend. Warto jest ich się nauczyć, gdyż jest to niezbędne do otrzymania tej rangi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...