Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Chormon

Wyniki [Wyniki] Rekrutacja na Junior Moderatorów Forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Chormon    136

Po długiej i jakże intensywnej dyskusji, kilku zamachach oraz próbie przekupstwa, z pewną dozą niepokoju ogłaszam, iż na stanowisko Junior Moderatora Forum na okres próbny wybrani zostali:

• MaciusSliczny
  • Miloszu_xd
  • neutron
  • Nuk0r

Gratulujemy!

Pozostałe informacje zostaną im dostarczone pocztą forumową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Widzę, że duże przekupstwo było skoro mój faworyt KPM2003 nie wygrał... Chyba to zgłoszę do CBA.

P.S. Gratuluję Mój Padawanie Miłoszu_xd wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elros    133

Wybory były ustawione. Jednakże dziękuję, że zostałem moderatorem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Sobie gratulować nie wypada, ale pozostałym nie zaszkodzi. Tak więc brawo panowie i obyście nie wylecieli zbyt szybko ;3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Gratuluje wszystkim. Mój faworyt najwidoczniej przegrał, jednak czas przemija, Ziemia się kręci, a w Chinach jest przeludnienie. Nie ma co płakać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Gratuluję wszystkim zwycięzcom! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Roberuto
      Jestem dość stary dla większości tutaj ale gram w Minecrafta od maja tego roku i mam kilka pytań. Nota bene bardzo ciężko jest się zalogować na to forum, właściwie to bez resetu hasła nie da się
    • Przez KendziorPL
      Cześć!
      Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
       Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
      Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
      Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.

Ktoś tu jeszcze żyje?
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
  • Dodaj nową pozycję...