Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Wyniki [Wyniki] Rekrutacja na Junior Moderatorów Forum!
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez adupl21
Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw
Wymagania:
najlepiej 15+
discord
sprawne mikro
znajomość pluginów itp
-
Przez adupl21
Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
-
Przez Roberuto
Jestem dość stary dla większości tutaj ale gram w Minecrafta od maja tego roku i mam kilka pytań. Nota bene bardzo ciężko jest się zalogować na to forum, właściwie to bez resetu hasła nie da się
-
Przez KendziorPL
Cześć!
Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.
Ktoś tu jeszcze żyje?
-
Przez Ciastekkk_PL
Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
[Polska Społeczność Graczy]
IP: PSGPL.myts.pw
Prowadzimy rekrutacje na rangi:
-Opiekun,
-Moderator,
-Helper
1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale. Zapraszamy!
-