MrUgulele 3 Napisano 27 Listopad 2013 Dnia 29.11.2013 o godzinie 18.00 odbędzie się zebranie ekipy Freebuild. Na zebranie mają przyjść wszyscy członkowie ekipy, którzy są wstanie przyjść. Nie dotyczy to tych, którzy są na urlopie. Pod tym tematem pisać, kto i z jakiego powodu nie może przyjść, prosimy o konkretny powód. Na zebraniu zostaną poruszone ważne sprawy, więc prosimy o przybycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 27 Listopad 2013 Oczywiście będę obecny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 27 Listopad 2013 (edytowane) Gdyby podano godzinę zebrania, to mógłbym się określić. Green mnie nie poinformował o terminie, zatem piszę to tutaj. Edytowane 27 Listopad 2013 przez Elros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 27 Listopad 2013 Konkretna godzina zostanie podana dzień wcześniej (czyli jutro), jak nikt nie będzie zgłaszał skargi "nie bende bo puzno". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 27 Listopad 2013 Rozumiem, w takim razie określę swoje możliwości logistyczne w tym właśnie dniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 28 Listopad 2013 Bynde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 28 Listopad 2013 Mnie również nie zabraknie. Jeszcze w jakimś stopniu mnie to dotyczy :P (jeszcze...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artike 0 Napisano 28 Listopad 2013 Będę obecny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 28 Listopad 2013 Czy mam brać udział w zebraniu? Jeżeli tak to niestety ale mogę się spóźnić bo wracam z warszawy w tych godzinach i będę w domu 18-19. Fajnie by było gdyby ktoś nagrał tsem i rozesłał w pw potem. Z tego co wiem, to ty nie jesteś w ekipie z 3 tygodnie XDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach