- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Melia
Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez kawka
Witajcie Ostatnio zakupiłem nowego iMaca i zainstalowałem TLauncher, tylko nie potrafię go uruchomić A wersję Javy mam aktualną.
-
Przez jakubix202
mam problem gdyż na serwerze nie działają pistony przyciskam dźwignie i wyskakuje z nich dym mam pluginy essentials co mam zrobić? proszę pomoc
-
Przez Policjant Gajwer
Witam, mam problem z serwer, a mianowicie z uruchomieniem go. Problem jest taki, że dodałem mody na serwer i działały. Dorzuciłem kilka kolejnych i crashowało go.
Logi:
-
Przez Emil12
Witam, potrzebuje pomocy odnośnie błędu w minecraft. Mianowicie, po niedługim czasie gry wywala mi tekstury, co widać na załączonym obrazku. Kiedy zmienie texture pack, problem na chwile ustaje, ale po chwili znowu tak sie dzieje.
Specyfikacja komputera: Procesor: AMD FX(tm) - 4100 Quad-Core Processor 3,6 GHz Ilość ram: 4GB Karta graficzna: GeForce GT 440 Wersja sterowników karty graficznej: 347.52 Wersja Javy: Version 8 Update 151 System operacyjny: Windows 7 - - - Zainstalowane mody: Brak Posiadane łącze internetowe: Tronic_3349 Opis błędu: Wyżej
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Witam mam serwer na modach na silniku MCPC Plus R2 (bukkit z modami) i jest problem z jednym modem ICBM gdy zostanie zdetonowana bomba atomowa lub termobaryczna serwer dopada crash (na singlu wszystko działa normalnie) od razu mówię to nie wina wydajności serwer posiada dużo ramu i bomba z antymaterią eksploduje normalnie.Serwer posiada pluginy ale to chyba niema znaczenia bo serwer działa normalnie.
Wersja i.c.b.m 1.3.4.265 na 1.6.4 (inne też próbowałem to samo)
Tu jest raport:
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi