Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Agata

Podanie Agata__PL

Rekomendowane odpowiedzi

Agata    1

Nick w grze oraz imięnick : Agata__PL , imię : Agata

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Nie pamiętam, lecz długo :)

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Wiele ich znam. Tworzenie działki,cuboida,dodawanie do działki,usuwanie z działki,dawanie ban'a, usuwanie ban'a,teleport,zmiana czasu,dawanie itemów,spawnowanie mobów,mut'owanie gracza,kickowanie,odbanowywanie,sterowanie pogodą,uleczanie gracza,itp. , itd. :)

Moje wcześniejsze doświadczenie: Byłam moderatorem na jednym z serwerów,chwalono mnie. Budowałam areny PvP, spawny, itp. 

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: W ciągu tygodnia na serwer wejdę po 16.00 (po szkole). W weekend'y mogę przesiadywać dosyć długo , ok .5-8 godzin.

Coś o mnie: Mam na imię Agata. Uwielbiam grać w różnorakie gry. Interesuję się muzyką,historią. Kocham zwierzęta. :) Lubię język angielski i to właśnie z tym językiem chciałabym wiązać moja przyszłość. Zawsze przykładam się do tego, co robię. Staram się wysłuchać i pomóc , jeśli mogę. Jestem wrażliwa, znajomi mówią o mnie jako dusza towarzystwa. :) Nie wiem co mam jeszcze dodać. Jestem po prostu sobą. :) Sądzę , że taka "damska ręka" przyda się na każdym serwerze. :)

Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać na gitarze. Kiedyś naprawiłam komputer kuzyna  :yum:  Nawet dobrze mówię po angielsku. Umiem wiązać krawat  :crazy:  Potrafię ugotować niektóre potrawy. Znam wiele piosenek na pamięć. Umiem jeździć na nartach,łyżwach,rolkach.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Dodałabym wiele różnych eventów (wszyscy je uwielbiają :) ) , mob-arenę, survival games. Dodałabym również możliwość grania na mapie survival, tzn. nie resetowałaby się ona,gracze mogliby tam walczyć o przetrwanie bez działki. :) Uważam również, że możliwość grania na koncie nonpremium byłaby bardziej korzystniejsza, ponieważ jak wiadomo użytkowników nieoryginalnych kont minecraft jest więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Twe podanie bardzo mi sie podoba. Jestem jak najbardziej na tak. Tylko mam nadzieje, że nie odwidzi się po kilku dniach i zostaniesz z nami na dłużej..;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Agata    1

Dziękuję :) I kolacja przy torchach zawsze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Treść podania jest genialna, jest przejrzyste. Skoro twierdzisz, że podołasz wyzwaniu, jestem jak najbardziej za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez zuzia3498
      Nick w grze oraz imię: zuzia3498 (Imię Zuzia)
      Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 1 edycji
      Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: World Guard , World Edit , Ban , Kick  , i typowe komendy moderatorskie 
      Moje wcześniejsze doświadczenie: Gold 2x w Pl,Modx2 ,
      Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: 3 godz w dni kiedy chodzę do szkoły 4-5 godzin w dni wolne.
      Coś o mnie:Hm jestem zwykłą 14-latką lubię czytać książki obyczajowe, lubię grać na komputerze,śpiewać,tańczyć D: 
      Dodatkowe umiejętności: Muzyka 
      Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak
      Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak
      Jestem karany w sieci minecraft.pl: Tak 
      Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak 
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze:Nic ponieważ serwer jest wspaniały.< 3
      Pozdrawiam<3
    • Przez Mikelen1111
      Nick w grze oraz imię: Nick: Mikelen1111, imię Mikołaj
      Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Gram od grudnia 2012
      Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: podstawowe typu money, pay, msg,  WG, dawanie banów/kicków/ warnów, ale szybko się uczę i spisuję sobie na kartce
      Moje wcześniejsze doświadczenie: Tylko gracz.
      Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: w tydzień 3+ w weekend 4+.
      Coś o mnie: Jestem kulturalnym zwykłym nastolatkiem, nie robię częstych błędów ortograficznych, lubię pomagać innym graczom. 
      Dodatkowe umiejętności: Szybko czytam, lubię majsterkować.
      Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Już tak :)
      Posiadam mikrofon i wiem jak go używać:Tak
      Jestem karany w sieci minecraft.pl: Nie
      Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Jestem zdrowy na umyśle.
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Chciałbym np. żeby niektórzy gracze nie robili rażących błędów ortograficznych.
    • Przez Nieznana;p
      Mam 14 lat 15 będę miała w Grudniu 
      Komendy znam najważniejsze :/ban /kick /tempban /rg define /rg addmember /tp (i to chyba najważniejsze z nich)a i jeszcze region define (nick)
      Range miałam a raczej jeszcze chyba mam : KidModa , Vipa , Operatora
      Ile dalabym przesiedziec ma serwie W dzień, w którym trzeba chodzić do szkoły 3 4 godz. A w wolne 6 7 godzin.
      Bylam raz karana ale to przez pomylke ...
      Co powiem o sobie ? o sobie raczej nie za duzo poniewaz jestem normalna nastolatka , nie klotliwa nie obrazam nikogo , nie lubie sie klocic ....
      Czy mam teamspeka3 ? owszem mam mikrofon rowniez 
  • Dodaj nową pozycję...