Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. dc6bf1f251377c3ba122a3..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. dc6bf1f251377c3ba122a3..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kylo789

Ocena budowli

Rekomendowane odpowiedzi

Kylo789    0

Witam! jestem nowy na tym forum i nie wiem czy publikuje temat w dobrym miejscu... ale przejdźmy do rzeczy. Mam do was budowle zbudowaną przeze mnie i moich ziomków. Proszę o ocene naszych wypocin :D
(btw wydaje mi się ze dałem za dużo lian)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ogonie fajnie i plus za kreatywność ale powiedział bym, ze jednak tych lian trochę za, mało niech one będzie takie zarośnięte bo w koncuu to dzrzewo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oskarowy7    11

Dookoła wszystko ładnie, a drzewo widać, robione chyba voxelem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Yokoko    2

Może być. Nie wygląda symetrycznie, ale jak kto woli :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mariella    55

Bardziej pasowałoby do biomu dżunglowego + powinno być więcej lian, ale jak dla mnie jest okej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez KapciuPL
      Witam was wszystkich.
      chciałbym znaleść osoby które posiadają grę Rust.
      wymagania:
      -wiek 13 lat minimum (wyjątki się zdarzają)
      -ogarnięta osoba
      -sprawny mikrofon
      -skype/ts3

Chętni? kontakt
      -steam: KapciuPL
    • Przez berni2905
      Witam! Szukam moda, który umożliwi mi stawianie bloków drewna tak jak to było przed aktualizacją (chyba) 1.3. Chciałbym po prostu wyłączyć obracanie się tych klocków. Zapytacie po co mi to? Mam zamiar wybudować duże drzewo, a takie obracające drewienka troszkę by mi przeszkadzały. I tak będzie z tym dużo roboty, więc nie mam zamiaru robić dodatkowych konstrukcji z dirta, żeby móc stawiać pień pionowo. Liczę na pomoc i z góry dziękuję.
    • Przez Glizdor
      [b]Witam przed wami wstawiam kilka prac z naszego spawna na serwerze. [/b][b]Nad pracą tej oto pracy pracowałem koło kilka godzin, ale po część większość z dnia na dzień zostawała uzupełniana. [/b]

[b]Galeria i Video:[/b]
      [url="http://www.planetminecraft.com/project/pandacraftpl-survival---freebulid---hunger-games-minecraft-132/"]http://www.planetminecraft.com/project/pandacraftpl-survival---freebulid---hunger-games-minecraft-132/[/url]
  • Dodaj nową pozycję...