Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KasupeX

Podanie KasupeX [KMod]

Rekomendowane odpowiedzi

KasupeX    0

ERfBQGX.png

Nick w grze oraz imięKasupeX D:

Wiek : 13 (Jestem szczery. Nie będę kłamał, że mam nie wiadomo ile lat. Weźmiecie mnie lub nie, to nie zależy ode mnie jednak prosiłbym nie patrzeć na wiek :/)

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Około 2 lata od kiedy posiadam premium.

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystaćChyba wszystkie... Miałem kilka swoich serwerów i aktualnie prowadzę swój, ale chciałbym też pomagać we Freebuildzie.PL. Dobra jeśli chcecie przykłady to proszę: Essentials (/god, /fly, /gm, /spawn, /afk), mChat (konfiguracja w plikach), AuthMe (/login <hasło>, /register <hasło> <hasło>) , xAuth (/login <hasło>, /register <hasło> <hasło>), Rlb (Teleporty w losowe koordy) , Multiverse-Core (Portals, Worlds, Inventory), VoxelSniper (Edycja świata) , WorldEdit (Edycja świata - //set, //expand, //copy, //rotate), WorldGuard (/rg flag <cub> <flaga> <deny/allow>, /rg define <nazwacuba> <nick>, /rg addmember <cub> <nick>) , WorldBorder (/wb <ilość kratek) , ClearLag (usuwanie itemów z ziemi, usuwanie lagów, usuwanie obrazków i wagoników) , Vault (Potrzebny do działania wielu pluginów) , Jobs, ChestShop (Obrazek poniżej)IMz8TxM.png?1

PermissionsEx (/pex user <nick> group set <ranga>, /pex group <ranga> add <permissie>, GroupManager. Nie chcę mi się więcej ponieważ znam ich z około 100 :).

Moje wcześniejsze doświadczenieByłem adminem jak jeszcze nie miałem premium. Miałem też kilka niższych rang na innych serwerach, ale tym serwerem, na którym uczyłem się wszystkiego był mój "KasuCraft" zwany potem "MinepeX".

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerzeCodziennie minimum 3h. Jak trzeba mogę nawet 2 razy więcej.

Coś o mnieLubię grać w gry komputerowe. Lubię słuchać muzyki oraz pływać D:

Dodatkowe umiejętnościGrafika komp, pływanie

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3Tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Potrafię używać? No nwm :( (Zartuję :D)

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychicznąTak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerzeMi się wszystko podoba, ale zmieniłbym surowcową na 1.7.2 . Poza tym chciałbym pomagać administracji w ogarnianiu serwera oraz w dawaniu działek.

Mam nadzieję, że spodoba się wam podanie i zaakceptujecie mnie przynajmniej na okres próbny :) Pozdrawiam //KasupeX

//Edit Proszę Administrację jakże i Moderację Minecraft.pl o skomentowaniu mojego podania. Z góry bardzo dziękuje.

Edytowane przez KasupeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Można dać szanse, jednakże przydała by się osoba która będzie coś robiła. Osoba, która nie odejdzie po kilku dniach. Więc, będziesz robił kilka miesięcy? Nie masz słomianego zapału? Można na Tobie polegać? Przydasz się? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KasupeX    0

No pewnie ;) Mój serwer, ani żaden inny nie będzie przeszkadzał w mojej robocie na Freebuild.pl D:

Będe poświęcał na niego tyle czasu ile uważam za słuszne, np. gdy jest mało graczy - mało będę grał (oczywiście działki itp. dam), ale jak jest dużo graczy to chętnie moge z organizować jakiś event z moich itemków, które zdobędę moge porozmawiać itd .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Niechaj Green decyduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...