- 0
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Radek
Mam problem z permissions es czy ktoś by pomógł?
Problem polega na tym że dodaje rangi i prefixy i nawet przez chwile wszystko działało ale gdy zaczołem dodawać komendy to się zepsuło i zamiast rangi pokazuje default a nick gracza na szaro. Oto plik:
groups:
Gracz:
default: true
permissions:
- modifyworld.*
- setspawn.spawn
-essentials.afk
-essentials.back
-essentials.clearinventory
-essentials.delhome
-essentials.home
-essentials.info
-essentials.kit.gracz
-essentials.mail
-essentials.mail.send
-essentials.msg
-essentials.nick
-essentials.ping
-essentials.sethome
-essentials.spawn
-essentials.tpaccept
-essentials.tpdeny
-essentials.warp
-essentials.warplist
prefix: '&8'
VIP:
default: false
permissions:
- modifyworld.*
- setspawn.spawn
-essentials.afk
-essentials.back
-essentials.clearinventory
-essentials.delhome
-essentials.home
-essentials.info
-essentials.kit.gracz
-essentials.kit.VIP
-essentials.mail
-essentials.mail.send
-essentials.msg
-essentials.nick
-essentials.ping
-essentials.sethome
-essentials.spawn
-essentials.tpaccept
-essentials.tpdeny
-essentials.warp
-essentials.warplist
-essentials.chat.color
-essentials.chat.format
-essentials.chat.shout
-essentials.chat.question
-essentials.msg.color
-essentials.tpa
prefix: '&5'
Budowniczy:
permissions:
- '*'
prefix: '&1'
Moderator:
permissions:
- '*'
prefix: '&2'
Admin:
permissions:
- '*'
prefix: '&4'
Proszę pomóżcie a jeżeli ktoś był by na tyle miły żeby zrobić mi gotowy plik to mogę nawet mu dać 20zł psc :-)
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez diaxu102
Cześć! Od momentu kiedy używam launchera na premium (ten ze strony minecraft.net) mam pewien problem z forge na wersji 1.7.2. Problem jest taki że kiedy zainstalowałem sobie forge'a (instalator) i wcisnąłem Play launcher standardowo się wyłączył. Wtedy po 1 minucie nic się nie włączyło. Mam nadzieję że mi pomożecie
-
Przez Lob
Szukam pomocników i moderatorów na nowy serwer!
IP: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Na serwerze znajduje się również paintball, dla rozrywki, ogromna arena PvP, skrzynki jak w "CS:GO" itd. Jest to klasyczny serwer Survival/Frakcje jak za dawnych czasów
-
Przez Grzybol1
Siemka, zapraszam cię na nowy serwer mc Sky-Block. IP: s1_sugarcraft.csrv.pl
Serwer jest zaje..., więc nie ma co się rozpisywać ;D (ok. 20+ graczy on-line cały czas)
Wbij i sam sprawdź.
-
Przez TheMichal3210
Strona serwera:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
TeamSpeak 3 serwera: -Obecnie nie ma-
IP: skypyramid.csrv.pl
Wersja: 1.7.x
typ: SkyBlock (SkyPyramid)
premium: NIE wymagane
sloty: 20
posiadaniu bezludnej wyspy, unoszonej w przestrzeni? A rozglądając się na boki widzieć swoich sąsiadów również uwięzionych na bezludnej wyspie? Nasz serwer Ci to oferuje, wejdź i sprawdź już teraz, wykonuj zadania, miej swojego zwierzaka, walcz na pvp - stań się najlepszym na serwerze
Może i nie jest to serwer najwyższych lotów, ale jeżeli ktoś lubi serwery typu skyblock, to na pewno serwer mu się spodoba. Różni się on o tyle niż zwykły skyblock, że tutaj znajdziesz całkiem inną wyspę startową, jest duża w kształcie piramidy, dodatkowo na serwerze jest Treecapitator, co powoduje szybsze ścinanie drzew na co jeszcze czekasz?
Polecamy tez MobArenę, która daje możliwość zmierzenia się z hordami wrogich mobów w celu zdobycia sławy i nagród.
Abyśmy mogli skutecznie utrzymać serwer, dodaliśmy możliwość kupna rang takich jak VIP, oraz SVIP, kupując je wspierasz nas, a ty zyskujesz dodatkowe możliwości na serwerze. Oprócz VIPA/SVIPA można kupić parę innych rzeczy, serdecznie zapraszamy
do naszego ITEMSHOPU, który znajduje się na naszej stronie podanej na początku
No dobrze, ale co daje vip/svip (supervip)?
VIP:
- zarezerwowany slot - Pisanie roznymi kolorami na czacie - Dostep do komendy /fly, ktora pozwala latac - zestaw kit vip - Nowa, lepsza startowa wyspa na skypyramid. do utworzenia za pomoca komendy /nowa-vip' - Moze zmieniac spawner na jeszcze wiecej mobow! (SilverFish, wolf, cavespider, pigzombie, ocelot, enderman)' - Dostep do komendy /nakarm, ktora zaspokaja nasz glod. - Dostep do komendy /repair ktora naprawia nasz item. - Dostep do sklepu dla VIPA - Pomaranczowa ranga, fioletowy nick, domyslnie pisze na pomaranczowo. - Dodatkowo w czasie kupna tej rangi w gratisie otrzymujesz: - 500 kraftow - 40 lvl - 3 kox jablka SuperVIP - Ma wszystko to co VIP, ale dochodzi do tego rowniez - 'zestaw /kit svip, (na skypyramid i survival) - Nowa, jeszcze lepsza startowa wyspa na skypyramid. do utworzenia za pomoca komendy /nowa-svip -Moze zmieniac spawner na wszystkie moby, oprocz withera, smoka itp. - Dostep do komendy /czapka, ktora pozwala nam zalozyc na glowe jakis blok. - Dostep do sklepu dla SVIPA - Dostep do komendy /island visit ktora pozwala odwiedzac wyspy innych graczy. -Dostep do komendy /tpa, ktora pozwala tepnac sie do jakiegos gracza, gracz musi zaakceptowac komenda /tpaccept - Moze pisac pogrubieniami, podkresleniami, przekresleniami itp. na czacie. - niebieski nick, pogrubiona ranga, domyslnie pisze na niebiesko. - Dodatkowo w czasie kupna tej klasy w gratisie otrzymujesz: - 1000 kraftow - 80 lvl - 6 kox jablek Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
To chyba tyle
ZAPRASZAMY NA SERWER! Główny właściciel serwera: Michal Admin: Laxty drugi admin: Hero
-
Witam.
Jak wiadomo,od jakiegoś czasu w Minecrafcie można używać własnych dźwięków. Są one dostarczane wraz z paczkami Zasobów, i we wcześniejszych snapshotach to działało.
Niestety od wersji 1.7.2 (1.7 przegapiłem i wgrał od razu 1.7.2) dźwięki z paczek zasobów nie działają, pozostają tylko te oryginalne. Próbowałem wgrywać nawet indywidualne SoundPacki, stworzone przez internautów, i nadal nic, są tylko oryginalne dźwięki z gry.
Na necie znajduję tylko zapowiedzi, że w MC 1.7 i wyższych można zmienić całkowicie system dżwięków gry, tylko jak OPRAWNIE to zrobić?
Macie jakieś pomysły?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi