Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kucykowy_potwórPL

Podanie o serwer premium

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, do dzisiaj server freebuild (i ogólnie Wasza sieć) była taką, że tak to nazwę "ostoją" od serwerów z logowaniem, rejstracją i resztą tego badziewia. Dziś, jak już wszyscy wiedzą to się zmieniło. Chciałbym prosić, o zrobienie serwera premium (nawet zwykłego surwiwalu). Wiem, że utrzymanie serwera kosztuję, ale zawsze znajdą się ludzie, którzy będą chcieli sobie ułatwić rozgrywkę jakimś gold'em czy innymi mikropłatnościami. Nawet na obecnym serwerze Freebuild było średnio 20-40 graczy, więc 200 slotów tam jest nie potrzebne. Tu tym bardziej. Wystarczyłoby 30 slotów.

Jeżeli ktoś się zgadza ze mną to proszę o poparcie w tym temacie

Z poważaniem

adiator_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ser100    2
ehh... sprawa się powiklala. Adiator to mój znajomy, z którym rozmawiałem pisząc tamten temat. Prosiłem, go żeby to on go napisał, przy czym wysłałem mu tą treść. Koniec końców stwierdził, żebym ja to zrobił, co jak wiecie zrobiłem. On coś wspominał, że on jeszcze napisze w dyskusji, ale prosiłem go żeby tego już nie robił, bo sam to zrobiłem. Niestety najwyraźniej nie posłuchał. Najmocniej przepraszam, sytuacja zaistniała z mojej winy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

Sloty będą takie ponieważ serwer stoi na wykupionej maszynie a nie jak inne serwery, wykupiony w jakieś hostowni. A więc zmniejszenie slotów nie zmieni liczby pieniążków potrzebnych do utrzymania go. Poza tym w czym cie przeszkadza logowanie się? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ser100    2

Często muszę robić relog, przez co często muszę się logować, ale jeżeli to tylko przez jakiś czas to nie ma problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...