ser100 2 Napisano 22 Październik 2013 (edytowane) Nick w grze oraz imię:Ser100 Jakub Wiek : 13 lat Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: beta 1.6 Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: podstawowe tworzenie cuboid'ów, Essentials, Moje wcześniejsze doświadczenie: na swoim serwerze (wiem, że to nic nie znaczy, ale uczyłem się na nim pluginów), i na kolegi Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: w ciągu tygodnia dziennie ok 1-3 h, w ciągu weekend'u ok.2-5 lub 6 h (często jestem też wieczorem, albo i w nocy na czacie i tłumacze jak coś trzeba) Coś o mnie: Pisze czasem opowiadania, ale potem wstydzę się ich (choć większość osób mówi, że są dobre). Jestem słuchowcem. Dodatkowe umiejętności:Lubie jeździć na rowerze, pływać i nurkować. Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Na obecnej edycji wszystko jest OK. Edytowane 22 Październik 2013 przez ser100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LostedSliczny 1 Napisano 22 Październik 2013 Ja jestem zdania że jest nas za dużo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 22 Październik 2013 Ja jestem zdania że jest nas za dużo :/ Nie wiem... ale jak zobaczyłem, że rekrutacja otwarta to pomyślałem, że spróbuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 22 Październik 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach