Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
a3k

Zdrastwujtie tawarisz!

Rekomendowane odpowiedzi

a3k    2
Guten tag! Jestem michalpatryk, nick mówi wszystko. Witam się odrobinę na odwrót, ponieważ najpierw popisałem nikomu niepotrzebne tematy, a dopiero teraz się witam. Jestem na 3 lvl bazy gimbazjum. Do moich zdolności zaliczam umiejętność wymowy pełnym zdaniem, grę w szachy, warcaby, zrozumienie angielskiego a przede wszystkim skromność. Zostałem zaliczony do grona nieformalnych oraz chorych umysłowo, ponieważ czytam książki, gram w minecraft oraz słucham (heavy)(power)(viking) metalu. Moim ulubionym zespołem jest Sabaton za tekst, Amon Amarth za epickość, i Metallica za brzmienie. Interesuję się informatyką, wspinaczką a także książkami post-apocalyptic. Moją ulubioną książką jest Metro 2033. Ulubionymi grami jest S.T.A.L.K.E.R., minecraft, starsector i war thunder. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a3k    2
Ponieważ jestem dziwny. Tak na serio wszyscy którzy mnie poznali stają się dziwni. Stworzyłem 3 metalów, 5 przyjaciół metalu, a także 8 wrogów kapitalizmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Witaj kolejna ogarnięta osobo, i zapraszamy na freebuild.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

Ponieważ jestem dziwny. Tak na serio wszyscy którzy mnie poznali stają się dziwni. Stworzyłem 3 metalów, 5 przyjaciół metalu, a także 8 wrogów kapitalizmu.

Co ty wiesz o byciu dziwnym, co ty wiesz o zmienianiu ludzi ^^

Witam cię serdecznie na forum. Pjona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...