Groax 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 (edytowane) Siema akurat na innych forach popisywałem się zdolnością rysowania "stickmanów" więc pierwszym do pokazania stickmanem jest Elmo :) [wam też Elmo kojaży się z pigmejem >.<?] Edytowane 29 Wrzesień 2013 przez Groax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Wrzesień 2013 Eeeeeee.... *pół godziny później* ....eeeeeee? Czy tylko ja nie widzę w tym sensu? ;__; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Tak -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 29 Wrzesień 2013 @Up No chyba nie tylko on... ja też .-. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 29 Wrzesień 2013 A masz jakieś kreatywniejsze prace Groax? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 ._. tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 29 Wrzesień 2013 No to pokaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 29 Wrzesień 2013 Piękne, 10/10. Przechodzisz do finału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach