rbi3run 2 Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam, mam zaszczyt Wam zaprezentować moją najświeższą budowlę, która robiona była bez pomocy trybu kreatywnego. Jestem z niej zadowolony, liczę że porady jakie od Was otrzymam będą bardzo pomocne :)[attachment=1617:2013-09-29_16.24.20.jpg] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 29 Wrzesień 2013 Jest spoko, chociaż ja dorobiłbym mu jeszcze jakieś dalsze otoczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 29 Wrzesień 2013 Myślalem nad jakimś plotkiem, tylko nie wiem w jakiej postaci mam go zrobić, kwarc jest trudno dostepny w moim netherze i zajeloby mi to troche czasu. Dziekuje za rade, zajme sie tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 29 Wrzesień 2013 Ja bym na przykład zamiast tego cobla z przodu położył białą glinę i dodał deski. Całkiem spoko. 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 29 Wrzesień 2013 A gdzie okna? Choć sam nie wiem czy w tego typu chatkach okna powinny występować, a budowla nie najgorsza 6,5/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanMarchewa 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Bardzo fajne, bracie :D 10/10 oczywiście^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianKoks 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Bardzo ladnie budujesz mam pytanie bo szukam budowniczego na moj server chcialbys nim zostac bo widze ze ladnie budujesz daje 10/10 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 (edytowane) ogólnie ciekawa i ładna budowla, bardziej przypomina jakiś pawilon niżeli dom, aale... em... nazwałeś to jako CHIŃSKI dom a przed tym 'chińskim domem' rosną kwitnące drzewa wiśni.. poza tym cała bryła budynku jest niezaprzeczalnie japońska ;__; Edytowane 29 Wrzesień 2013 przez piku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Wrzesień 2013 Całkiem nieźle, szczególnie jeśli było robione na sv... @piku jedno Azja i drugie Azja xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Całkiem nieźle, szczególnie jeśli było robione na sv... @piku jedno Azja i drugie Azja xd dwie, zupełnie inne i odrębne kultury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanMarchewa 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Zgadzam się z piku... mimo wszystko powinien to być japoński dom :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychoo 3 Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam, Mnie również bardzo się podoba ;) Życzę wielu takich sukcesów i udanych budowli ;) Pozdrawiam Psychoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 30 Wrzesień 2013 ogólnie ciekawa i ładna budowla, bardziej przypomina jakiś pawilon niżeli dom, aale... em... nazwałeś to jako CHIŃSKI dom a przed tym 'chińskim domem' rosną kwitnące drzewa wiśni.. poza tym cała bryła budynku jest niezaprzeczalnie japońska ;__; Faktycznie pomylilem motyw chiński z japońskim :D. Ale już nic nie zrobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 30 Wrzesień 2013 No, Niezły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 30 Wrzesień 2013 Zrobiłem kilka poprawek , jedna z nich jest zgodna z koncepcją Havoca. Zginąłem raz podczas robienia katany mam nadzieje, że warto było :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 0 Napisano 30 Wrzesień 2013 hmm.. bez tej katany było lepiej :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 1 Październik 2013 Kwestia gustu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katechon 0 Napisano 1 Październik 2013 Nie podoba mi się. Od kiedy to drzewa robi się z wełny? Wiśnia nie ma takiego koloru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 2 Październik 2013 Prowizorka, chciałem umocnić japońsmki klimat, a co do tytułu to nie mam uprawnień by go poprawić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 10 Listopad 2013 Wygląda mi na Japońską budowlę, niz Chińską ;). Co nie zmienia faktu, ze jest dobrze wykonana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDrapcio 1 Napisano 10 Listopad 2013 Mi się bardzo podoba :) Lubię ten Styl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuHD 0 Napisano 30 Listopad 2013 nawet nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bedi 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Świetnie oddaje chiński klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starpak87 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Nie uwierze w to że bez create to robiles ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valcheim 0 Napisano 27 Styczeń 2014 Niezla budowla, polecam autora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach