-
Podobna zawartość
-
Przez CubeFilms
Witajcie.
Od 6 lat robimy serie fabularne z Minecraft, z mniejszymi lub większymi przerwami stworzyliśmy już 3 serie. Teraz, nauczeni błędami, staramy się cały czas ulepszać swój dorobek.
Pierwsza część filmu, serii fabularnej Minecraft pod tytułem Czarny Szlak jest to opowieść o śmiałku, który porzucił wszystko i ruszył w trasę w nieznaną jaskinię. W czasie swojej podróży będzie musiał pokonać swoje lęki i swoją przeszłość.
UWAGA! Film przeznaczony jest dla osób powyżej 13 roku życia! Może zawierać elementy nieodpowiednie dla niektórych osób.
Uwaga! Jeżeli ktoś chce pomóc przy produkcji filmów, zapraszam do pisania: fromasz@g.pl . Pamiętajcie, oczekujemy głosu znośnego. Jeżeli nie macie głosu, zawsze dla was się coś znajdzie (np budowa lub obmyślanie)
-
Przez Sivid
Witam ^^
Prowadzę od niedawna w zasadzie kanał z filmikami do Minecrafta, zacząłęm nową serię niedawno i mam kilka spotów modów. Obczajcie i dajcie proszę znać co poprawić i co zmienić.
Jeden ze spotów moda :
I mini seria, którą niedawno zacząłem :
I co myślicie ?
-
Przez Madelaine
Witam!
Zapraszam do oglądania moich gameplay'ów z Minecraft. Będę się starać, aby filmy były jak najbardziej ciekawe, póki co zaczynam od zera, ale myślę, że efekty pracy będą widoczne już w następnych filmach. Mam nadzieję że kogoś to zainteresuję, liczę także na jakieś wskazówki od doświadczonych graczy :))
-
Przez Filiq343
Poszukuję kogoś do gry na serwerze publicznym na paczce skyfactory3!
Wymagany wiek: 12+
Mutacja głosu: niewymagana
Ogarnianie paczki skyfactory3: min. 7/10
Minecraft premium: tak
Zgłaszać się proszę pod tematem.
-
Przez Tivis
Cześć!
Mam zamiar wykupić host serwera, ale szukam ogarniętej ekipy do pogrania na ten serwer (prywatny).
Myślę że serwer będzie posiadał modyfikacje.
Będzie stworzona Whitelista, więc rozdawanie IP i tak się nie uda.
Osoby chętne do takiej prywatnej gry, chciałbym zaprosić na teamspeaka, aby pogadać.
Myślę że nagrywanie na YT również wchodzi w grę.
Szukam max 6 / 8 osób.
Ja mam 27 lat
Jeśli jest ktoś chętny to zgadamy się na TS
-