Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AniolStroz

Skarga na Gracza RapiZzd

Rekomendowane odpowiedzi

AniolStroz    20

Gracz RapiZzd świadomie i bezczelnie wykorzystywał buga z darmowymi itemami od npc , proszę o sprawdzenie logów i perm bana / bana na długi czas jeśli sam się przyzna.

Tutaj screeny jak jeszcze ma pretensje do mnie że buga zgłosiłem:

/>http://imageshack.us/photo/my-images/829/fsfas.jpg/
/>http://imageshack.us/photo/my-images/696/sdasdasdsa.jpg/

Proszę aby zwykli gracze prócz RapiZzda się tu nie wypowiadali ponieważ admini sprawdzą logi i tam są na to jasne dowody , dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

I co ci to da? Każdy zna ciebie właśnie z tego że każdego wkręcasz i potem wykorzystujesz. Nie znam nikogo kto by cie lubiał. Słysze tylko Aniol_Stroz to żyd, cham, dać mu bana i nikt go nie lubi. Jestem jedną z jego ofiar.

OSTRZEGAM

Nigdy nie miejcie nic wspólnego z tym gościem, ja pożałowałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Jesteś śmieszny wykorzystujesz buga i piszesz głupoty smutne :) ahhaha jedną z ofiar świadomie wykorzystywałeś buga mówiłem : Nie używaj go , a ty dalej to robiłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Zrozum że z niego nie korzystałem, powiedz kiedy to widziałeś, kiedy to słyszałeś? Dobra, ja kończe ten temat, co będzie to będzie, "Proszę aby zwykli gracze prócz RapiZzda się tu nie wypowiadali ponieważ admini sprawdzą logi i tam są na to jasne dowody , dziękuję" Boisz sie że za mną sie stawi więcej graczy... Smutne ale prawdziwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

Weź ty zamknij mordę anioł bo mnie wkurwiasz. Nie dość, że jesteś takim żydem, żeby przejść questa z diamentami dajesz taką cenę jak za questa. Jak ty używałeś X-raya bo tym jak ci zniknęły diamenty po cofce to dobrze było i kazałeś nikomu nie mówić. Myślę, że administarcja rozpatrzy twoje skargi, bo w końcu sam se będziesz tutaj grał, wiem jakie mają o tobie opinie. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

:) Dokładnie proszę o kulture i bana dla pana RapiZzd jeśli macie dowody że czegoś używam wstawcie do specjalnego tematu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Są logi :) bardzo widoczne to jest czekamy na wypowiedz kamila i bana

Pan RapiZzd już się przyznał bo nie chcę perma proszę o bana na taką długość jaką administracja uzna za właściwą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

"Proszę aby zwykli gracze prócz RapiZzda się tu nie wypowiadali ponieważ admini sprawdzą logi i tam są na to jasne dowody , dziękuję " Logi są tylko jak otwierasz NPC :) Boisz się nas innych graczy? No smutne ;/ a ty masz dowód?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Tak (ss) wypowiedź + logi adminów

Jak znajdę a mam je gdzieś wstawie ssy jak jeszcze bardziej dobitnie się przyznaje kolega nasz RapiZzd , ale nie sądzę aby to było potrzebne wszystko jest w logach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

To nam je wyślij :)

"Pan RapiZzd już się przyznał bo nie chcę perma proszę o bana na taką długość jaką administracja uzna za właściwą" - może byś chociaż nie kłamał ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Aha, czyli Ciebie też można zbanować za wypowiedź o cholernym Flyhacku. Cóż tyle ode mnie. Jesteś po prostu żałosny anioł i do prawdy się nawet nie przyznasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Gdzie? Ja tam piszę że tylko niczego nie używam ... dobra mniejsza prosze graczy o nie pisanie admin wejdzie spradzi log i perm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Na pierwszym screenie widać jeszcze rozmówkę o x-ray którego używałeś Anioł. Wszyscy już o tym wiedzą i ty jeszcze masz czelność pisać skargę na Rapizzda? Weź się schowaj bo to jest naprawdę poniżej poziomu nawet dziecka w przedszkolu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Pisałem tam że niczego nie mam .... ja mam dowody w postaci logów on nie :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Słuchaj Anioł, jesteś żałosny. Może RapiZzd to zrobił, może nie. Ale według mnie wprowadzasz tą skargę w akcie odwetu, za to, że jest tyle skarg na Ciebie i ktoś Cię wsypał - a Ty uważasz że to on. Nawet jeśli zabrał te itemki, to może w prosty sposób za nie zapłacić. Ale Ty ze swoim x-rayem raczej nie zwrócisz tego wszystkim, że zbiłeś kokosy na diamentach, które zdobyłeś oszukując ;/ I jeszcze każesz pisać nam tylko jeśli mamy dowody, BUJAJ SIE! Jesteś tutaj nikim, nie masz żadnego autorytetu, nikt Cię słuchać nie będzie -.- Prawda jest taka, że boisz się zdania jakie mają o Tobie inni i piszesz swoje "prosze sie nie wypowiadac jesli nie macie dowodow' - prawda boli co? :)

Wracając, jeśli RapiZzd rzeczywiście się przyznał, to w porównaniu do Ciebie, on zasługuje na nagrodę! Nie próbuj w tak żałosny sposób odciągać od siebie uwagi... Nikomu nie życzę źle, ale dla Ciebie zrobie wyjątek Anioł (patrz, nawet z dużej napisałem!) - bana mu! (Aniołowi)

@DOWN - nie lubimy Cię bo używasz, a nie na odwrót.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Nie chce mi się nawet tego czytać nie widzę tu linkow url do dowodów , należy sprawdzić logi rapizzda , to że mnie nie lubicie nie znaczy że czegoś używam lol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Zresztą tu nie chodzi o to że mam pretensje o buga i że nie lubie cie bo nie moge go używać... Tu chodzi o to że ci zaufałem, a ty co? Ja nawet nie mam zamiaru go używać mam drwala Glotchusa i górnika AzzanDragananus'a, oni mi dostarczają co potrzebne. To był najzwyklejszy test

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Ostrzegam Was, osoby, które nie mają nic do powiedzenia i będą tylko mówić jak to nie lubią Anioła - posypią się warny.

Ostatnie ostrzeżenie. Poczekajcie po prostu na moderatora/admina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Nie wiem. Albo nie rozumiem, albo na pierwszym ss'ie widać ze się z nim kłócisz jeszcze o te programy, a na drugim tylko reakcję RapiZzd'a na twoje zachowanie, która była według mnie całkiem naturalna. Ja nie zauważyłem żadnego ,,przyznawania się" za to było to bardzo widoczne w skardze na ciebie. Tutaj w pierwszym ss'ie nawet nie widać dokładnie o co się kłócicie, więc to żaden dowód. Wygląda to jakbyś po prostu chciał na niego naskarżyć w odwecie. Jedno słowo. ŻAŁOSNE.

ps. Prosisz, żeby ,,zwykli" użytkownicy poza RapiZzd nie odzywali się. Jak dla mnie to brzmi jakbyś ty nie był zwykły, bo jakoś siebie w to zdanie nie wkomponowałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Ani anioł, ani RapiZzd nie są święci i każdy wie co robią na serwerze i jak się zachowują. Zaraz sprawdzę logi, ale oprócz tego jest jeszcze jeden zarzut na niego samego - wulgarne i obraźliwe odzywanie się do drugiego gracza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Przykro mi z powodu wyzywania, ale z tym gościem nie można inaczej. Osobiście jestem osobą słabą psychicznie, a onn nie zachowuje się tak już pierwszy raz. Puściły mi nerwy, a on mnie wtopił. Nie można winić kogoś za słabą psychike, zresztą on tak z każdym robi. Nikt nie ma o nim dobrego zdania i każdy go wyzywał w ten sposób co ja, a on poprostu zrobił mi na złość i to upublicznił bez mojej zgody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...