Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ) ze w przewinieniach mam Trollig i Spam. Pytam się dlaczego moje konto, mój nick jest zbezczeszczony opinią trolla, nie wspominając o spamie. Jako użytkownik..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ) ze w przewinieniach mam Trollig i Spam. Pytam się dlaczego moje konto, mój nick jest zbezczeszczony opinią trolla, nie wspominając o spamie. Jako użytkownik..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mezio

opinia obitoo

Rekomendowane odpowiedzi

Mezio    72

Witam, mam pytanie do administracji minecraft.pl. Dowiedziałem się w poscie administratora SV "KLIFord_PL" (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

) ze w przewinieniach mam "Trollig" i "Spam". Pytam się dlaczego moje konto, mój nick jest zbezczeszczony opinią trolla, nie wspominając o "spamie". Jako użytkownik tego konta mam prawo wiedzieć a nawet odwołać się od ów przewinień gdyż z tego co wiem, sama administracja uważa mnie za "trolla" i "spamera"

ów podania nie pisze aby "trollować" czy "spamić", chce oczyścić swoje imię na tej sieci. Proszę o wyjaśnienie przez administracje na jakiej podstawie uważacie mnie za "trolla" i "spamera"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Tak w ogóle to gromkie brawa należą się administracji która usuwa "niewygodne" posty.

Tak ciężko się pogodzić z tym, że gracze widzą jak jest? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

dla was to się może wydawać śmieszne, ale dla mnie, osoby która pomagała mc.pl przez 2 lata nie mam zamiaru być po tym wszystkim rozpoznawany jako troll i spamer, ale widzę ze każdy ma mnie w d*pie z administracji...

Dla mnie nie, ale zdziwiłbyś się (gdy byłem jeszcze zielony) ilu widziałem zaznaczonych na zielono. Ba, nawet mam 90% podejrzenia kto to nałożył, bo zwykły gość z administracji miałby to gdzieś. Niestety wyczuwam totalne olanie ciebie patrząc wyżej na totalny burdel, nawet ze strony H@ co kompletnie nie przystoi. W najlepszym wypadku powiedzą że usunęli, a ty uwierzysz bo nie masz wglądu. Najlepiej uciekać z tego cyrku.

Tymczasem:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Te oznaczenia nie są w użyciu od dobrego roku, jak nie dalej. Były nakładane przez dawną moderację trzy lata temu. Nikt na to teraz nie patrzy, stąd niezrozumienie administracji - to o niczym nie świadczy (co najwyżej o jakimś dawnym przewinieniu). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Te oznaczenia nie są w użyciu od dobrego roku, jak nie dalej. Były nakładane przez dawną moderację trzy lata temu. Nikt na to teraz nie patrzy, stąd niezrozumienie administracji - to o niczym nie świadczy (co najwyżej o jakimś dawnym przewinieniu). 

Nie zgodzę się z twoją argumentacją gdyż, administrator SV znany jako KLIFord_PL, jasno i wyraźnie napisał ze jestem "trollem" i "spammerem" i jeśli te przewinienia były nakładane rok temu, to jestem uważany za "trolla" jeszcze za czasów kiedy byłem w administracji SV...

@obitoo ma w przewinieniach Spam, Troling

i jak już napisałem wyżej nie pozwolę aby moje imię było zbezczeszczone opinią trolla, ponieważ kiedy widzę "troll", to przypomina mi się matejss (to ze go znam nie czyni ze mnie trolla) a jestem w 100% pewny ze wszystkie moje czyny które zrobiłem na mc.pl nie miały za zadanie nikogo strollować. Nie wspominając już o "tytule" spamer, gdzie w tym temacie mogę już podać 5 osób które posty można uznać za spam i nic nie wnoszące do tego tematu:

1. 

//usunięty

2. 

//usunięty

3. 

//usunięty

4. 

//usunięty

5 .

//usunięty

PS. jestem ci wdzięczny Woozie za to ze jako jedyny z administracji mc.pl powiedzałeś coś sensownego w moim temacie

Edytowane przez Obitoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Nie powiedziałem, że były nałożone rok temu, powiedziałem, że nie są w użyciu od roku, a osobiście nie pamiętam żebym w przeciągu roku jakieś dawał. Prawdopodobnie ma ono ze dwa, trzy lata i tak sobie leży, IMHO jest to robienie z igły wideł. No i moderacja/administracja forum nie ma wpływu na zdanie KLIForda o Tobie, a takie przewinienia faktycznie są w profilu. Nie wiem kto i kiedy je nałożył, ale odkąd sięgam pamięcią one tam są. Uprzedzam pytanie, nie jestem uprawniony do ich ściągnięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Uprzedzam pytanie, nie jestem uprawniony do ich ściągnięcia.

W takim wypadku kto może ? Bo raczej bezpodstawne oskarżenia nie są brane pod uwagę, dlatego chce się od nich odwołać 

Edytowane przez Obitoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Obitoo: pamiętaj jedno, ze ludzi nie pamięta się po tym co zrobili ale po tym jak odeszli [-:

A ja Cie pamiętam jak olałeś serwer MCSV na edycji III i sobie poszedłeś zostawiając mnie na pastwę losu, gdzie przyszedł panborsuk i rzekł. Masz Moda, jak nie ogarniesz serwa w dwa tygodnie zamykam go... i tak się rozpoczęło moje moderowanie na mcsv :P A zawsze chciałem być max kidem by mieć własnie spokój [-: Ale to taka dziwna ciekawostka...

Co do obrazy, przeczytaj to jako żart. Sam nie wiedziałem, że tego nikt nie widzi ani też nie wiem kto to nakłada, po prostu się z tego śmieje.

Skoro nikt tego nie widzi po za nami (administracja sieci - nie wiem czy tam to mogę określić?) to spokojnie. Każdy kto Cie zna wie czy jesteś serio zły czy dobry, inni nie widzą i sam musisz sobie opinie u nich wyrobić więc się nie martw [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Obitoo: pamiętaj jedno, ze ludzi nie pamięta się po tym co zrobili ale po tym jak odeszli [-:

A ja Cie pamiętam jak olałeś serwer MCSV na edycji III i sobie poszedłeś zostawiając mnie na pastwę losu, gdzie przyszedł panborsuk i rzekł. Masz Moda, jak nie ogarniesz serwa w dwa tygodnie zamykam go... i tak się rozpoczęło moje moderowanie na mcsv :P A zawsze chciałem być max kidem by mieć własnie spokój [-: Ale to taka dziwna ciekawostka...

Co do obrazy, przeczytaj to jako żart. Sam nie wiedziałem, że tego nikt nie widzi ani też nie wiem kto to nakłada, po prostu się z tego śmieje.

Skoro nikt tego nie widzi po za nami (administracja sieci - nie wiem czy tam to mogę określić?) to spokojnie. Każdy kto Cie zna wie czy jesteś serio zły czy dobry, inni nie widzą i sam musisz sobie opinie u nich wyrobić więc się nie martw [-:

Klif trochę masz złe informacje gdyż na III edycji po tym jak borsuk miał dość bo tam coś ze szkołą miał to w tedy byłem adminem i pomagałem utrzymać serwer dowody to np. przypomnij sobie plguin CTP. ja go robiłem  tylko na III edycji. na koniec edycji borsuk wrócił zrobiliśmy IV sratatata i wtedy ja powiedziałem borsukowi ze teraz to JA mam dość i chce odpocząć, borsuk już w tedy tez miał wylane, więc mu to nic nie robiło ze odchodzę. w taki sposób odszedłem z mcsv.pl

możliwe ze ty mylisz III edycje z IV może to ci trochę przypomni:

I edycja: przyszedłeś na serwer i miałem ci gdzieś twój zamek skopiować

II edycja: spawn w "jungli" nie było czegoś takiego jak domki tylko depozyty.

III edycja: Wielki spawn podobny w stylu do I edycji, ja robiłem CTP, Borsuk coś tam ze szkołą miał (chyba chciał mieć średnią 4.5 żeby auto dostać)

IV edycja: Borsuk wraca ale nie do końca mu się chce i dlatego budynki "same" się pojawiały, inny styl niż wszystkie inne edycje (chodzi mi tutaj o wygląd spawnu), na początku borsuk coś tam robił, ja tam w sumie też, ALE później napisałem do Borsuka że mam dość i ze odchodzę.

Byłbym wdzięczny jak byś nie używał słowa "olałem" tylko "odszedłem" bo gdybym olał serwer byłbym w tej chwili jak borsuk który ostatni post napisał 19 lipca 2012 roku (

) i przez kolejne pół roku od tego postu dalej był administratorem na mc.pl

Mam jeszcze od ciebie SMSa o treści: "dud wbij chociaz na chwile na skp i napisz mi jak restartowac te mapy. dzis piatek i noca swanuje enderdragona... :)" w ramach ciekawostki :D

Co do samego "przywileju trolla" różni ludzie mają różne spaczenia, odchyły (nikt nie jest idealny), i może dlatego tylko mi tak bardzo na tym zależy, aby w sieć dla której pracowałem przez 2 lata od 2010 roku dla admina sizka aka SiZ3K, (rabuś pamięta) do IV edycji borsukowskiej nie chce być uważany za trolla. Zrozumiałbym tą całą sytuacje gdybym jednak się takiego czynu dopuścił np. jak matejss stworzyłbym pseudo organizacje "green coś tam", która miała za zadanie chronić wodę i powietrze przed zanieczyszczeniami w minecrafcie ...

Tak więc z udzielonych mi informacji przez osoby trzecie, proszę jednego z dwóch administratorów sieci minecraft.pl na usunięcie mi ów "przywilejów".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Z tej dyskusji wynikła ciekawa rozmowa o MCSV [-:

Dobrze, ale odszedłeś kiedy ja byłem kidem, i obydwoje zostawiliście mi na barkach serwer. A jak widać po sms. będąc kidem nie miałem zielonego pojęcia o bukkitcie i pluginach. Było to nawet dość zabawne czasem. Rozumiem wszyscy macie czasem dość i w sumie mnie to tylko bawi, na żadnego z was się nie obraziłem nigdy (więc też przestań wytykać borsuka bo to moja mentalna bitch w administrowaniu).

Wracając do meritum. Nie wiem kto to dał. I dlaczego. Ale skoro je ktoś Ci dał to musiałeś jakoś zasłużyć ( tak jak napisałem wcześniej społeczny moderator :P ) A, że prze zemnie to wyszło na jaw (sorry nie wiedziałem :P) to przepraszam, i jak b. Cie to boli to udaj się do właściciela sieci i poproś go o zdjęcie tych uwag, a tu skończmy dyskusje bo jak najbardziej jest to po twojej stronie normalna ludzka reakcja obronna i nie mam zamiaru o niej dyskutować.

A teraz jeszcze jedno małe zdanie już odbijając od tematu. 

Osobiście zacząłem grać w minecraft (demo przez kilka dni i kupiłem konto) na wykopowym s15 z tego co pamiętam?

Tam poznałem takich agentów jak Gumji czy ASG i podobnych.

Jakoś z braku laku wchodzić zacząłem na mcsv.pl i tu zaczyna się pewna niezgodność...

Pamiętam I edycję jak przenosiłeś mi zamek :D (próbowałeś, bo nigdy do tego nie doszło... ! [-: ) nie udawało Ci się, albo gubiłeś albo lagowałeś bla bla bla ale zabawa była przednia...

Pamiętam II w jungli, III już słynną, IV pseudo junglową i V na którą namówiłem borsuka bo ludzie płakali za mało SV (a jak im daliśmy SV to się posrali, że tu nic nie ma :D)...

Ale... Gumji śmie twierdzić, że grałem już na SV przed pierwszą oficjalną edycją... nie jestem aż taki stary, sklerozy nie mam... Ale serio nie mam zielonego pojęcia o co jej chodzi.

Było coś takiego jak przed premierowa przed pierwszo-edycjowa seria mcsv :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Wszystko zależy od tego co miała na myśli gumji, w sensie wcześniejsze wydania SV przez innego admina (SiZ3K) czy jakieś pseudo pre SV Borsuka. Ja cie poznałem w 1 Edycji na Borsuka a w SiZ3Ka nie widziałem cie, a grałem i byłem tam Kidem, trzeba było by się spytać czy Borsuk czegoś nie robił ale znając jego pewnie niee, jeśli dalej nie jesteś pewny to pisz na pw a wszystkich informacji ci udzielę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez _Mate
      [center][i]Krótko i na temat. Diamond, ogarnij się - nikt już ci w nic nie uwierzy. Nie masz 17tu lat.[/i][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/NSsslBK.jpg[/img][/center]
    • Przez creepciopl

• Chory, [ciach] ,szalony, ale pozytywny duet - gramy w Ultimate Trolling Map! :D   ===================================   • Odwiedź fan - page na facebooku: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
        • MAPA: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
        ===================================   ♫ Źródła muzyczne: ♪ P-holla - Do It For Love ♪ Sammy Adams - Only One ♪ The London Philharmonic Orchestra-We Three Kings ♪ E-dubble - Let me oh ♪ E-dubble - Animal
    • Przez Itesi
      [center]Ten kanał zostanie poświęcony nakręcaniu Timelaps'ów, Surival Game's, Seriom Fabularnym i nie tylko.[/center]
      [center]Jesteśmy grupom kumpli, którzy poczuliśmy potrzebę dzielenia się kreatywnością, pomysłami i zabawą z innymi. Nie obejdzie się także bez Trollowania i wygłupów. Mam nadzieje że zdobędziemy wiele widzów niecodziennymi filmami XD.[/center]

[center][color=#ff0000]Subkrybuj:[/color][/center]
      [center][url="http://www.youtube.com/user/LordsOfMinecraftPL"]http://www.youtube.com/user/LordsOfMinecraftPL[/url][/center]

[center]Pamiętaj o łapkach w górę, pozytywnym komentarzu i radości z oglądania [/center]

[center]Ps.Kanał wystartował na początku października. [/center]
  • Dodaj nową pozycję...