Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Likwidacja części reklam i kilka drobnych ogłoszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Rabus    3

Witajcie drodzy użytkownicy :)

W dniu dzisiejszym zakończyliśmy współpracę z firmą która reklamowała u nas swoje koszulki - jednak nie martwcie się, już w najbliższym czasie wystartujemy z własnym sklepem z oryginalnymi wzorami! Przykładowe możecie już teraz obejrzeć na stronie autorki:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Do tego usunęliśmy wszystkie reklamy ad4mmo w ilości 4 - zniknęły 3 boczne reklamy + jedna którą trzeba było wyłączyć. Uznaliśmy że zwiększy to komfort użytkowania strony.

W najbliższym czasie planujemy jeszcze stworzyć hosting, dzięki czemu od września/października na naszym portalu będziecie mogli wygrywać nagrody zarówno z naszego sklepu, jak i hostingu!

A co najważniejsze, jesteśmy w trakcie rozmów z administracją - postaramy się, by nikt więcej nie czuł się u nas tak, jak Polacy czują się we własnym kraju - czyli nie obywatele dla władzy, tylko władza dla obywateli :)

Peace n love.

Kilka wzorów, gdyby ktoś był zbyt leniwy wchodzić w linki :)

103ec753081c92093ece64cf92cab90b-d6iatje

6615ea0a56e5aa36c0bd4681de71b34c-d6iass9

d72bfd742415ebc0d117719d64842ae0-d6iarlr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
danielex10PL    25

Woooow, koszulki za***iste... Hosting? Fajowo :) Może tu coś się trochę zmieni.

Edit. Ciekawe jakie ceny ;_; Wam też link nie działa?

Edit2. Daj  cenę: 30zł a kupie ;_;

Edytowane przez danielex10PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Woooow, koszulki za***iste... Hosting? Fajowo :) Może tu coś się trochę zmieni.

Edit. Ciekawe jakie ceny ;_; Wam też link nie działa?

Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć, że sklep będzie źródłem dochodu na dalszy rozwój zarówno hostingu, jak i samego minecraft.pl. Także cenowo koszulka powinna uplasować się mniej więcej w przedziale 30-40zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Nie wiedziałem że kiedyś to powiem, Ale chyba minecraft.pl powoli ożywa :P

pamiętaj ze śieć/strony nie tworzy sama administracja, tylko też ludzie którzy w niej są, i ze czasem ci szarzy ludzie muszą coś dla sieci zrobić, póki co to są tylko słowa (zawsze jakiś postęp tak że i tak u mnie jest + ). Jeśli w takim kierunku to będzie iść to wszystko wskazuje na lepsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reklama u góry strony w (w tym momencie) nie jest irytująca, chociaż, przed chwilą widziałem na niej minecraft'a do pobrania "za darmo".

Mam nadzieję że tego typu "incydenty" się więcej nie będą zdarzały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JOPECREEPER    11

Dobry pomysł z własnym sklepikiem gdyż wam to pomoże się utrzymywać. Jak to na pisał tka "Nie wiedziałem że kiedyś to powiem, Ale chyba minecraft.pl powoli ożywa  :P"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...