Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
dawidosik

Siemka

Rekomendowane odpowiedzi

dawidosik    0

Cześć, jestem Dawid mam 14 lat. W minecrafta gram od lutego 2011 roku :). W minecrafcie najbardziej bawię się redstonem. Moje hobby to ASG, książki oraz ping-pong. Znam się dosyć dobrze na serwerach minecraft. Zajmuję się stroną techniczną serwerów. Mam aktualnie jeden serwer.

Jestem otwarty na pytania :D. 

Edytowane przez dawidosik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dawidosik    0

Trafiłem tutaj szukając jakiegoś lepszego i lepiej zrobionego forum o minecraft niż craftsite. 

Napój:Kompocik  :)

Potrawa: Lasagne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Feriach    97

Witaj, masz jakieś repliki do ASG?

Jak tak to jakie?

Odwzorowujesz jakąś konkretną jednostkę?

Jakie jest Twoje największe osiągnięcie jeżeli chodzi o redstone w mc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dawidosik    0

Repliki posiadam aż, trzy :). Jedna to g36c od boyi. Drugie to shotgun AGM Long a trzecie to g36c od DE sprężynowe. Konkretniejszej jednostki nie odwzorowuje, ale wyglądem do WP. Wszystko pod wz.93 :) 

Osiągnięcie redstone w minecraft hmm... Zbudowanie zamku na multi survival(wszystko było zbieranie przez 3 osoby ja zajmowałem redstone oni zamkiem), a w nim wszystko na redstone od otwieranej bramy( z dwóch stron od strony zamku możliwe zamknięcie tamtego przewodu) i mostu  oraz fosy, otwierane miejsca dla łuczników w środku muru po szubienicę w środku zamku :). Wszystko było napędzane na redstone. Wysyłanie wiadomości do wioski z 400 kratek dalej systemem redstone. W skarbcu były drzwi które można było otworzyć kombinacją 6 dźwigni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beszamel... Zawsze zastanawiało mnie to słowo... Takie mhm z odrobiną tego i tamtego.

Aczkolwiek, miło mi Cię poznać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...