GreenBlind 129 Napisano 9 Sierpień 2013 Wiem, że są wakacje i niektórzy maja urlopy ale Ci którzy mają czas w ten weekend są bardzo proszeni na wejście na server na którym budujemy nową edycje. Lista rzeczy do zrobienia jest w kidmod roomie, wszelkie pytania proszę kierować do NerevarDZN. ps. każda wypowiedź, która nie będzie od członka ekipy będzie ukarana warnem +1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 10 Sierpień 2013 Gdzie mogę znaleźć owy "kidmod room"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 10 Sierpień 2013 kompasem pod spawn :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 10 Sierpień 2013 Green daj mi jakiekolwiek permissie na nim, proszę :8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 10 Sierpień 2013 D: nie ufiem ci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 10 Sierpień 2013 nie zniszcze servera lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 10 Sierpień 2013 Pojawię się dziś ale nie wiem kiedy. Brat ogląda jakieś seriale o zimbabwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach