Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
danielex10PL

Sygnaturki- wielkosc

Rekomendowane odpowiedzi

danielex10PL    25

Ja, danielex10PL. Wnosze prosbe o powiekszenie wielkosci sygnaturek(w chwili terazniejszej 150x500). Zrobilem wiele sygnaturek i jak je zmiejszam to robia sie brzydsze.

Pozdrawiam.

P.S Prosze o nie pisanie "Czym robisz te sygnaturki ze sa brzydsze?" czy coś w tym stylu. Moim zdaniem sa za male ;)

Edytowane przez danielex10PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

widzę że jeszcze bardziej zmniejszyli 2 lata temu można było walnąć sobie sygnaturę na pół ekranu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

sygnaturka jak dla mnie może być i wyłączona, zbędny gadżet na forum... Po co robić większe? więcej przewijania, nie chce mi się japić 100 razy w to samo ;f

(powiedziałem to jako człowiek z sygnaturką większa niż miniaturka na youtube)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22
Ja mam 500x100 i nie jest "brzydsza" , wystarczy umieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

To ty czytaj ze zrozumieniem, nigdzie nie pytałem czym robisz.

Poprostu trzeba umieć i nawet w 50x200 ładnie się da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Nie, teraz jest dobrze. Nie każdy ma łącze by wczytywać cały temat z obrazkami po kilka megabajtów (nie mówię tu o sobie a np. o osobach z łączem mobilnym). Forum powinno być czytelne, większe sygnatury w tym nie pomogą.

Można by ostatecznie je poszerzyć, ale wysokość niech zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Obecna wysokość jest tak dobrana, żeby niepotrzebnie nie rozciągać okienka posta. Mieści się w przestrzeni tworzonej przez nick i ogólne informacje o użytkowniku.

Poza tym, forum nie jest do chwalenia się sygnaturkami (szczególnie kiedy bierzesz randomowy render z neta i wrzucasz do niego swój tekst, tak, o tobie mówię danielex), tylko od dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Rozumiemy, że większa sygnatura daje większe pole do popisu. Należy jednak pamiętać, że wygoda przeglądania forum również jest ważna. Istniejący limit powstał w związku z długimi na nawet tysiąc (!) pikseli sygnaturami, zawierającymi mnóstwo cytatów i spoilerów. Obawiam się, że limit ten jest wystarczający i nie będziemy go zmieniać w najbliższej przyszłości, zwłaszcza iż mamy inne, naglące priorytety pracy. Dziękujemy za sugestię.

Życzę miłego dnia i pozdrawiam,

z ramienia Moderacji forum Minecraft.pl,

Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...