Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
melmunda

Głód!

Rekomendowane odpowiedzi

melmunda    2

Na serwerze został dodany głód lecz z racji wielu za i przeciw zakładam ten temat by dowiedzieć się co gracze o nim myślą i by pokazać administracji moje niezadowolenie tym pluginem. Nie chcę by został on usunięty lecz żeby zmniejszono szybkość rośnięcia głodu na kilkakrotnie mniejszy, gdyż to co się teraz dzieje jest tragiczne. Jako górnik zamiast siedzieć w kopalni latam po powierzchni i poluje na świnie bo głód ciągle wzrasta. Mógłbym kupić chleb u rolników ale nie gram na tyle długo by mieć jakiekolwiek pieniądze a jednocześnie nie mogę zejść do kopalnie i zarobić bo ciągle tracę hp przez ów plugin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

było tak że w ciągu 12 minut dochodziło 100 głodu, ale ustawiliśmy, teraz tak : 3 głodu na 75 sekund czyli daje to lekko ponad 30 minut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Kilka faktów o głodzie:

Głód by przejść z 0% do 100% potrzebuje 40 minut (nic nie jedzenia).

Produkty odnawiające głód:

mięsko pieczone - 15%

ryba smażona - 18%

surowa ryba i mięso - 1%

jabłko czerwone - 10%

jabłko złote - 10%

chleb - 25%

ciastka - 5%

tort -15%

zupa - 20%

Jak widać, rolnik dalej jest przodownikiem w produkcji żywności. Ale i inne klasy też mogą coś tam na rynku wskórać. Najbardziej oberwało się chyba cukiernikom, ale raczej nie będą narzekać. Przecież ciasta i ciastka je się dla przyjemności ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
boss43210    5

jest dobrze

ale ja bym osobiscie mieso pieczone zmniejszyl do 12 -13%

niech rolnicy zarobia

oczywiscie to jest moje zdanie prosze mnie nie tyrac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
melmunda    2

No nie wiem właśnie co ty tutaj wypisujesz Y4nuszek. Pieczone mięso dawało, lub daje dalej 4-5%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...