-
Podobna zawartość
-
Przez Steve'cio
Witam. Posiadam komputer o specyfikacje:
- Intel i9 9900k 3.60GHz
- 16GB RAM
- Msi Geforce RTX 2080 8GB
Gram na monitorze o rozdzielczośći WQHD (2560 x 1440)
Grając w minecraft na różnych wersjach, najczęściej na 1.8 z texturepack czy bez niego, posiadając optifine. Grając na np. Hypixelu potrafi mi spaść FPS do 12 a dokładniej mam np. 156/12. RAM w launcherze oryginalnym ustawiłem RAM na 6GB i nic się nie zmieniło
Oczywiście bez shaderów tylko z texturepack albo bez texturepack.
I mi wtedy gra klatkuje. Na monitorze z którego kiedyś korzystałem w rozdzieloczości 1920 x 1080 nie ścinało tak. Jak patrze na wykorzystanie sprzętu jest ono nisko bo do 30% wszystko.
W innych grach tak nie mam nigdzie, wszystko normalnie płynnie działa, tylko tu tak jest a wykorzystanie sprzętowe jest do 30% (patrzyłem na menedżerze zadań jakie jest wykorzystanie sprzętowe).
Tak jak mówię korzystam z oryginalnego launchera, i tylko w tej grze to się zdarza w innych grach nie. W 3dmark komputer przechodzi dobrze i wysoko benchmarki. Proszę o pomoc
-
Przez Mateeq1337
Witam, mam problem z instalacją forga, więc gdy instaluje forga wyskakuje mi error [patrz screen'a], ogólnie ta lista była dłuższa ale pobrałem pare plików etc. i zostały tylko te , i teraz moje pytanie, jak to naprawić?
Dodam że w plikach minecrafta w folderze .minecraft\libraries\org w każdym folderze jest plik który powinien tam być.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
POMOCY! TAKI SAM BŁĄD RÓWNIEŻ POJAWIA SIĘ NA INNYCH WERSJACH 1.7.x
-
Przez BestLvck
Mam problem z instalacją... już miałem minecraft, ale postanowiłem go odinstalować, bo zepsuły mi się tekstury, a koleżanka miała to samo i odinstalowana i potem na następny dzień się naprawiło. Ja teraz po instalacji dostaje komunikat o błędzie (Unable to update the minecraft nstive launcher)... proszę o pomoc? (mam premium)
-
Przez boi559
Witajcie
Stworzyłem serwer zmodowany i szukam chętnych do gry. Paczka modów będzie do ustalenia.
Wymagania:
-mutacja
-min. 14 lat
-sprawny mikrofon
-Discord
-Kultura osobista
-Poczucie humoru
KONTAKT (discord) ---->
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
lub pisać w odpowiedziach i na priv
-