Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Najefektywniejsze kopanie diamentów. Kilka tipów jak kopać, żeby być diamentowym numero uno. Jeżeli chcecie zobaczyć więcej poradników wbijajcie na mój kanał na YT : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Najefektywniejsze kopanie diamentów. Kilka tipów jak kopać, żeby być diamentowym numero uno. Jeżeli chcecie zobaczyć więcej poradników wbijajcie na mój kanał na YT : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RusheR608

[VIDEO] Efektywne kopanie diamentów/ Jak znaleźć diamenty

Rekomendowane odpowiedzi

RusheR608    8

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Najefektywniejsze kopanie diamentów. Kilka tipów jak kopać, żeby być diamentowym numero uno.

Jeżeli chcecie zobaczyć więcej poradników wbijajcie na mój kanał na YT : 

Edytowane przez RusheR608

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Negr    0

Lol, zawsze kopalem 1:2. Dobry [TuT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RusheR608    8

Jest to poradnik w 75% na singla, teraz większość serwerów ma drop stone ;)

Na prywatnych serwerach raczej drop stone się nie instaluje ale, masz rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Zawsze jest to jakaś pomoc, więc masz ode mnie pochwałe, za chęć pomocy noobom (im nic nigdy nie pomoże, bo wiemy kim oni są). Edytowane przez Gigeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mrkuba128    0

Ja zawsze kopie na poziomie 10 :P Tam najwięcej znajduje surowców i diamentów.Ale poradnik przydatny dla tych nowicjuszy co kopią zelazo drewnianym kilofem :_:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RusheR608    8

Ja zawsze kopie na poziomie 10 :P Tam najwięcej znajduje surowców i diamentów.Ale poradnik przydatny dla tych nowicjuszy co kopią zelazo drewnianym kilofem :_:

Na tym poziomie nie znajduje się najwięcej surowców.Surowce występują na określonych wysokościach . I generowane są losowo a nie na określonym jednym 10 poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tiazz    0

Przy otherdrops to się raczej nie przydaje ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chilloout    3

Każdy kopie na swój sposób, ale można też lepiej kopać jak pokazałeś :D Dobry poradnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez SlaimBoss
      Napiszcie mi ip serwera jak mnie potrzebujecie wtedy na ten ip wbije i domagam się rangi jak w temacie. :) Pozdrawiam was
    • Przez eorsgra
      Witam wszystkich poszukuje txt z destroy stage czyli takie coś jak się rozwala klocka to jest taki pasek na przykład ze on się zapełnia. Ostatnio widziałem u jakiegoś yotubera ale zapomniałem jakiego. Może wy widzieliście coś takiego a jak nie to może ktoś by mi mógł np wykonać takie coś? Chodziło by mi o pasek lub takie kręcące się kółko zapełniające jak się rozwala klocki :D.       Z góry dzięki.
    • Przez kotek1337
      Siema potrzebuje SKINA na teraz bardzo szybko

Na tym filmie widać tego użytkownika z skinem KOTa W SWETRZE i chcę też taki mieć ;3
      Jeśli ktoś mi go zrobi proszę o wysłanie linku/skina w odpowiedzi na dole ;3 Dzięki z góry
  • Dodaj nową pozycję...