Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
wertos97

Pomoc przy wyborze modów do paczki

Pytanie

wertos97    4
Witam, chcialbym stworzyć paczkę modów pod multi/PVP do użytku własnego ew. udostępnie znajomym. Wiem, że na pewno chcę mody takie jak HealthIndicator, DamageIndicator, WhatsMyLightLevel, Rei's MiniMap, InventoryTweaks, słowem, te najbardziej pomocne. I teraz pytanie: jakie mody polecacie do takiej paczki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
KristoforoH    65

Jak PVP to może Balkon's Weapons Mod? Działa pod Forge single i multiplayer.

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
wertos97    4
Nieeeeee! Chodzi mi o mody dodające np. napis ile wytrzyma item (armorHUD) a nie z nowymi rzeczami -_- Á propos czy zna ktos może moda, że gracze zostawiają za sobą coś w rodzaju śladów (żeby można ich było śledzić)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Steve'cio
      Witam. Posiadam komputer o specyfikacje:
      - Intel i9 9900k 3.60GHz
      - 16GB RAM
      - Msi Geforce RTX 2080 8GB
      Gram na monitorze o rozdzielczośći WQHD (2560 x 1440)
      Grając w minecraft na różnych wersjach, najczęściej na 1.8 z texturepack czy bez niego, posiadając optifine. Grając na np. Hypixelu potrafi mi spaść FPS do 12 a dokładniej mam np. 156/12. RAM w launcherze oryginalnym ustawiłem RAM na 6GB i nic się nie zmieniło
      Oczywiście bez shaderów tylko z texturepack albo bez texturepack.
      I mi wtedy gra klatkuje. Na monitorze z którego kiedyś korzystałem w rozdzieloczości 1920 x 1080 nie ścinało tak. Jak patrze na wykorzystanie sprzętu jest ono nisko bo do 30% wszystko.
      W innych grach tak nie mam nigdzie, wszystko normalnie płynnie działa, tylko tu tak jest a wykorzystanie sprzętowe jest do 30% (patrzyłem na menedżerze zadań jakie jest wykorzystanie sprzętowe).
      Tak jak mówię korzystam z oryginalnego launchera, i tylko w tej grze to się zdarza w innych grach nie. W 3dmark komputer przechodzi dobrze i wysoko benchmarki. Proszę o pomoc
    • Przez melekhd
      Cześć!
      Mam pytanie do wszystkich co sie znaja na hostingach. Ktos wie dlaczego może, nie moge wgrac pluginow na hosting hostandplay na serwer za ktory zaplacilem 20 zł. Czy moze nie ma miejsca czy jak. Bylby ktos mi w stanie pomoc :D? Z gory dzieki
    • Przez jakubix202
      problem z modami flans mod smart moving mody na wersje 1.8 gdy mam pistolet z flans mod to jest on jakoś dziwnie zrobiony nie trzymam go w ręce tylko gdzieś za ,obok ,na dole
      to wina smart moving ale chce aby te mody jakoś działały ze sobą pomocy co mam zrobić  aby mieć te mody razem i aby flans mod wyglądał naturalnie?

SCREEN shoty na dole 
      mogłem wysłać tylko 2 wyśle więcej screenów ale to w poście poniżej  który się pojawi

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez beduinXXX
      Robię obecnie mapę clicker z pomocą komend i mam zamiar spytać się czy niektóre rzeczy są wykonalne z pomocą komend na czystym minecraft. 1. Da się ustawić własny loot dla potwora i ustawić jego spawnowanie (cykliczne). 2.Zmienić żywotność przedmiotu leżącego na ziemi? 3. Zrobić blok za pomocą komendy, ale żeby miał właściwości skrzyni. Jak będę miał więcej pytań to edytuje post i dzięki za pomoc ;). 
    • Przez kubix4120
      Witam , mam na imię Kuba i bardzo lubię uniwersum Władcy pierścieni i Hobbita . Szukam osoby z którą mógłbym odwzorować ten wspaniały świat w minecraft . 
      Osoba która rozpocznie ze mną tą przygodę musi mieć TSa albo Discorda i znać trochę WorldEdita ale przede wszystkim ważne jest zaangażowanie !
  • Dodaj nową pozycję...