Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Polskie Indie MMORPG w pseudomedievalowym świecie czerpiącym wiele z wierzeń słowiańskich i starające się uchodzić za w miarę realistyczną. Walczy się w systemie non-target, używa tarcz itd. W sumie mało rzeczy mogę powiedzieć o tym jak wygląda rozgrywka bo na for..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Polskie Indie MMORPG w pseudomedievalowym świecie czerpiącym wiele z wierzeń słowiańskich i starające się uchodzić za w miarę realistyczną. Walczy się w systemie non-target, używa tarcz itd. W sumie mało rzeczy mogę powiedzieć o tym jak wygląda rozgrywka bo na for..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Karkoon

Gloria Victis

Rekomendowane odpowiedzi

Karkoon    36

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Polskie Indie MMORPG w pseudomedievalowym świecie czerpiącym wiele z wierzeń słowiańskich i starające się uchodzić za w miarę realistyczną. Walczy się w systemie non-target, używa tarcz itd. W sumie mało rzeczy mogę powiedzieć o tym jak wygląda rozgrywka bo na forum mogę trafiać na stare tematy, ale z tego co udało mi się wyczytać to będzie dobrze, choć wiele rzeczy jest na etapie planowania. Obecnie gra jest w wersji pre-alpha z zamkniętym dostępem dla "wybranych". 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=hICRzBgx6SI[/media]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

<-- strona główna

Edytowane przez Karkoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa    10

Brzmi glorious, właśnie na takie coś czekałem. Już widzę te wojny klanów 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Ogólnie to poleciłbym, żebyście powiedzieli o tej grze znajomym. Może któryś się zainteresuje i twórcy będą mieli większy zapał do tworzenia. 

Czytam sobie forum teraz i wszyscy są nastawieni jakby to miało być jakieś niewiadomoco. Użytkownicy mogą rzucać sugestiami, ale niektóre z nich są po prostu z kosmosu! Wierzchowiec słoń na przykład.

@edit: Czytam temat o lootowaniu wroga i jak  oni wszyscy płaczą nad tym, że mogą stracić swoją płytówkę na którą pracowali miesiąc :D Na naszym SV nie byli!

Edytowane przez Karkoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...