gothic13d 0 Napisano 7 Sierpień 2011 Mam problem gdy gram w minecrafta, 5 minut później po jego uruchomieniu zacina się na amen .Gdy wyłączam przez menadżera windowsa później pojawia się że Java nie odpowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Asgaroth da Fae Napisano 7 Sierpień 2011 Mam problem gdy gram w minecrafta, 5 minut później po jego uruchomieniu zacina się na amen .Gdy wyłączam przez menadżera windowsa później pojawia się że Java nie odpowiada.1)Jakie bebechy w komputerze?2)Jaki system operacyjny?3) Która wersja Javy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 gothic13d 0 Napisano 7 Sierpień 2011 1)Jakie bebechy w komputerze?2)Jaki system operacyjny?3) Która wersja Javy?5 rdzeniowy windows 7 . 1 rdzeń ma 2.6 , wersja javy 1.7.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Asgaroth da Fae Napisano 7 Sierpień 2011 Przydałoby się więcej informacji na temat bebechów. Ilość ramu itp.Anyway.W pierwszej kolejności aktualizuj Jave. Jeśli masz 64 bitowy system upewnij się, że instalujesz wersję 64 bitową.Jeśli to nie pomoże, spróbuj pomieszać trochę przy obłożeniu rdzeni.Uruchom Minecraft, wejdz do Menedżera zadań. Tam znajdz proces javy -> Ustaw koligacje, i tam poeksperymentuj z różnymi obłożeniami (w pierwszej kolejności zdejmij proces z pierwszego rdzenia, na którym wesoło hula cały system) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 gothic13d 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Przydałoby się więcej informacji na temat bebechów. Ilość ramu itp.Anyway.W pierwszej kolejności aktualizuj Jave. Jeśli masz 64 bitowy system upewnij się, że instalujesz wersję 64 bitową.Jeśli to nie pomoże, spróbuj pomieszać trochę przy obłożeniu rdzeni.Uruchom Minecraft, wejdz do Menedżera zadań. Tam znajdz proces javy -> Ustaw koligacje, i tam poeksperymentuj z różnymi obłożeniami (w pierwszej kolejności zdejmij proces z pierwszego rdzenia, na którym wesoło hula cały system)Dzięki ale nadal się zacina a tak apropo jak wyłączyłem ten procesor to jest procesor 0 czy 1 a jak to wyłączyłem to mi się zcina grafika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Asgaroth da Fae Napisano 8 Sierpień 2011 Dzięki ale nadal się zacina a tak apropo jak wyłączyłem ten procesor to jest procesor 0 czy 1 a jak to wyłączyłem to mi się zcina grafikaPierwszy na liście, czyli w tym wypadku zerowy. I zrób zanim wejdziesz na jakiś świat czy serwer (tj. w menu głównym)I w sumie nie powinno się zacinać... Testowane u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 gothic13d 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Nadal się zacina ale dlaczego się tak robi czy mam pobrać jeszcze raz czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 heliot 11 Napisano 8 Sierpień 2011 Spróbuj dać mgłę na normal lub niższe, wyłącz "ruszanie się ręki", wyłącz cienie, może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 xxXXmilitoXXxx 11 Napisano 9 Sierpień 2011 możesz równiesz wypróbować magiczny sposów, przeinstalowania minecrafta i javy to zawsze działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 gothic13d 0 Napisano 9 Sierpień 2011 możesz równiesz wypróbować magiczny sposów, przeinstalowania minecrafta i javy to zawsze działaZreperowałem to tylko że mi się strasznie zacina choć mam grafike na fancy i normalny widok ja w poradnikach ale i tak się zcina.Potrzeba pomocy i dzięki za wszystkie posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem gdy gram w minecrafta, 5 minut później po jego uruchomieniu zacina się na amen .
Gdy wyłączam przez menadżera windowsa później pojawia się że Java nie odpowiada.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi