Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Nowe typy serwerów na Minecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TheMatias   
Gość TheMatias

Skyblock, PvP, MineZ, Spleef, Survival Games, The Walls. Jestem również za powrotem do sieci Polycraft i Rolecraft. (O ile jeszcze istnieją.) ;p

Edytowane przez TheMatias

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Może "The Walls"? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KasupeX    0

Sky Block lub Capture The Point lub Capture The Flag (Można na jednym serwie :>).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Hmm.... Po pierwsze, primo dobrze by było jak już ktoś wspomniał zreaktywować Polycraft lub Rolecraft, a z nowych... Spleef? Takich serwerów nie jest dużo, więc zapewne zdobyłby popularność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Hmm.... Po pierwsze, primo dobrze by było jak już ktoś wspomniał zreaktywować Polycraft lub Rolecraft, a z nowych... Spleef? Takich serwerów nie jest dużo, więc zapewne zdobyłby popularność.

Polycraft był stawiany dla polygamii, więc nigdy już nie wstanie na pewno, rolecraft to właśnie domena pod rp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Rabus zrób All in one. Zmień te parę maszyn w jedną lepszą i postaw tam główny spawn z którego będzie się rozchodziło na inne tryby. (mogę ci dać przykładowy serwer)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Coś ala popularny za granicą  "szotboł"- smash-ghostcraft-lmz, z dodatkiem templerun, spleefa, paintballa itp. itd. :]

Eniu - wiem, znam, fajnie wygląda - zrobiłem u siebie na komputerze to i... Nie uwierzysz jakie MASAKRYCZNIE wielkie ilości RAM'u to pochłania i jeżeli miałby może kiedyś powstać serwer taki jak mówiłeś "all-in-one", to nie ma mowy aby każdy tryb był na innym serwerze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa    10

Zdecydowanie PvP, wraz z wejściem 1.6. Walka konna będzie z pewnością cholernie ciekawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MIHO    5

Wszystko jedno ale błagam non-premium :(

Edytowane przez MIHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Wszystko jedno ale błagam non-premium :(

Bierzemy to pod uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a3k    2

Moja propozycja:

Ogólna gra pvp tylko że: za wygranie meczu dostaje się cr(credits) a za lvl up ep(equipment points). Za cr kupujemy bronie i ulepszenia(zbroje, haki do wspinania się itp. itd.) Natomiast każda rzecz posiadać będzie odpowiedni koszt w ep, im wyższy lvl tym lepsze bajery można zakładać- ogólnie lvl nie daje op, lecz zdecydowanie fajniejsza gra. Ktoś chce być ninja- no to łuk miecz hak i tyle. Ktoś chce być tankiem?- no to zbroja i miecz, ewentualnie tarcza(kawałek metalu dającego resistance i slownes). Walka na arenach podzielonych na wielkość tj. małe średnie oraz duże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168
Rabus, jestes pewien czy taka opcja powinna w ogole byc rozwazana? Spojrz na poziom wiekszosci graczy na Freebuild i pomysl, co moze sie stac jak otworzymy serwer non-premium. Ja wiem, co - MASAKRA.
hgorski, serwer Aether to rowniez bardzo dobry pomysl ale o ile wiem to jest problem z Bukkitem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...