Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
FrozenShade

Nowa gra przeglądarkowa - poszukuję testerów

Rekomendowane odpowiedzi

FrozenShade    0
Witam,

Mam na imię Kamil, od 10 lat zajmuje się programowaniem, głównie dla biznesu i przemysłu. Pracowałem i nadal pracuje jako programista, ale to według mnie trochę za mało - dlatego rozpocząłem własny projekt.
Pomysł na grę narodził się jakieś dwa lata temu, kiedy z żoną klikaliśmy sobie w takiej dosyć znanej farmerskiej gierce. Sianie, zbieranie, handel.... Coś co wciąga i pozwala zabić czas. Aktualnie pracuję właśnie nad tego typu grą, po ponad pół roku pracy doszedłem do momentu, kiedy można się tym 'pochwalić' i jednocześnie potrzebna jest pomoc osób z zewnątrz. 
O co konkretnie chodzi? O zalogowanie się do gry i próbę grania. Ocenę tego co zostało aktualnie zrobione, wytknięcie błędów, próbę popsucia czegoś. Kilka(naście) minut dziennie Waszego cennego czasu. 

Ta gra jest czymś nowym, w takim sensie, że nie bazowałem na gotowych 'skryptach', silnikach i rozwiązaniach. Nie jest to żadna modyfikacja istniejącego kodu tylko coś co razem z małą grupą przyjaciół piszemy w sumie od zera. Na tym etapie brakuje jeszcze kilku elementów, część grafik to zwykłe szkice w ołówku lub paincie, ale ogólnie nadaje się to do prezentacji. Główne funkcje działają, obecna wersja jest w pełni grywalna, w niektórych miejscach można zobaczyć jakiej jakości grafiką będziemy ostatecznie dysponować.

Kilka screenów:

[url]http://s21.postimg.org/su9f0c3vr/screen1.jpg[/url]
[url]http://s23.postimg.org/c29uszikb/screen2.jpg[/url]
[url]http://s8.postimg.org/ovi55nux1/screen3.jpg[/url]

Osoby zainteresowane pomocą w testach proszone są o odpowiedź w tym temacie, prywatną wiadomość na forum lub kontakt na email: game.pgr(at)gmail.com

Pozdrawiam.

EDIT: na razie tylko kontakt emailowy, mam wyłączone PW.
W odpowiedzi na maila wysyłam adres serwera oraz login+hasło.
Edytowane przez FrozenShade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FrozenShade    0

Właśnie zauważyłem, że mam wyłączone prywatne wiadomości, skontaktujcie się ze mną na maila. 

Edytowane przez FrozenShade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Maila podasz czy mamy strzelać?

@down

Wybacz, nie zauważyłem

Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FrozenShade    0

Osoby zainteresowane pomocą w testach proszone są o odpowiedź w tym temacie, prywatną wiadomość na forum lub kontakt na email: game.pgr(at)gmail.com

Podałem już wcześniej.

(at) zamień na @

Podaję zawsze w ten sposób, żeby nie złapał mnie jakiś spambot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi