Noelq 3 Napisano 3 Czerwiec 2013 Jeden z moich pierwszych projektów na nowej mapie serwera na którym zostałem architektem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 3 Czerwiec 2013 Powiem Ci, że konkretna budowla :) Podoba mi się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Povered 207 Napisano 3 Czerwiec 2013 Ciekawe ale trochę surowe. Za dużo takich budulców jak quartz i lapis. Dodaj trochę czegoś cieplejszego co nada urok temu hotelowi. Aa.. mało co zapomniałem, zmień napis "Hotel Greco" bo jest brzydki D: Ogólna ocena: 7/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donkamilo 1 Napisano 3 Czerwiec 2013 Bardzo fajna budowla. Niektóre pomieszczenia wyglądają trochę chłodno, ale uznajmy że quartz to marmur (jak greco to i marmur) i wtedy wygląda to całkiem dobrze. Z zewnątrz wygląda to świetnie, a zwłaszcza dach. Jak dla mnie nawet napis jest całkiem dobry. Chyba będziesz usatysfakcjonowany, jak dam 10/10. Bardzo fajna budowla. Niektóre pomieszczenia wyglądają trochę chłodno, ale uznajmy że quartz to marmur (jak greco to i marmur) i wtedy wygląda to całkiem dobrze. Z zewnątrz wygląda to świetnie, a zwłaszcza dach. Jak dla mnie nawet napis jest całkiem dobry. Chyba będziesz usatysfakcjonowany, jak dam 10/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black Bob 0 Napisano 19 Czerwiec 2014 Bardzo ciekawa budowla 9/10 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProArturPL 0 Napisano 4 Lipiec 2014 Wow, extra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PhilipNlol 3 Napisano 6 Lipiec 2014 Gdzieś już chyba widziałem podobne, podobało mi się, więc to również jest ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRazerPl 0 Napisano 11 Lipiec 2014 No no, widać że wlozyles w to dużo pracy.Gratuluje talentu :) Budowle ocenił bym 9/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach