Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Noelq

Hotel Greco

Rekomendowane odpowiedzi

Noelq    3

Jeden z moich pierwszych projektów na nowej mapie serwera na którym zostałem architektem. 

2lbm9f7.jpg
33neqf9.jpg
k3ox7t.jpg
2z6tg2f.jpg
2wn8osm.jpg
nyi54.jpg
35k6ds2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Povered    207
Ciekawe ale trochę surowe. Za dużo takich budulców jak quartz i lapis. Dodaj trochę czegoś cieplejszego co nada urok temu hotelowi. Aa.. mało co zapomniałem, zmień napis "Hotel Greco" bo jest brzydki D:

Ogólna ocena: 7/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Donkamilo    1

Bardzo fajna budowla. Niektóre pomieszczenia wyglądają trochę chłodno, ale uznajmy że quartz to marmur (jak greco to i marmur) i wtedy wygląda to całkiem dobrze. Z zewnątrz wygląda to świetnie, a zwłaszcza dach. Jak dla mnie nawet napis jest całkiem dobry. Chyba będziesz usatysfakcjonowany, jak dam 10/10.

Bardzo fajna budowla. Niektóre pomieszczenia wyglądają trochę chłodno, ale uznajmy że quartz to marmur (jak greco to i marmur) i wtedy wygląda to całkiem dobrze. Z zewnątrz wygląda to świetnie, a zwłaszcza dach. Jak dla mnie nawet napis jest całkiem dobry. Chyba będziesz usatysfakcjonowany, jak dam 10/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PhilipNlol    3

Gdzieś już chyba widziałem podobne, podobało mi się, więc to również jest ładne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheRazerPl    0
No no, widać że wlozyles w to dużo pracy.Gratuluje talentu :) Budowle ocenił bym 9/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...