Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
pigmej4ever

Witam!

Rekomendowane odpowiedzi

pigmej4ever    22

Nazywam się Maciej, od 7 maja jestem redaktorem serwisu minecraft.pl. W minecrafta gram od 5 maja 2011 roku, od tej daty przeglądam też nasz ulubiony serwis. Na co dzień mieszkam w małym miasteczku koło Nowego Sącza(małopolskie), ale od czasu do czasu wyjeżdżam do ojca w Irlandii... . Nie jestem fanatykiem gier komputerowych, wolę kupować gry na xboxa, w Irlandii owe gry są bardzo tanie dwa tygodnie temu zakupiłem Fifę 12 za 3€. Nie jestem szczególnie wysportowany, jedyny sport który uprawiam to piłka nożna i to na pozycji bramkarza :P. Nie mam nic więcej do powiedzenia na swój temat, możecie zadawać mi pytania, na pewno odpowiem  :crazy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PanDiamond   
Gość PanDiamond

Cześć!  8) 

Jak widąc jesteś spoko i fajnie że jesteś Redaktorem! I powiem Ci Jedno: SIEMA :D 

Ja tu piszę i ja też mam swoje forum o minecraft i adminów i moderatorów szuakm jeśli jesteś zainteresowany pisz do mnie na PW!

I jeszcze raz SIEMA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Nie jestem fanatykiem gier komputerowych, wolę kupować gry na xboxa

Nie będę opowiadał dlaczego nie warto kupować gier na konsolę bo nie chce mi się rozpisywać. Jedynym wyjątkiem dla którego JA zakupuję grę na X'a to tylko dlatego że owa gra wyszła tylko na jedną platformę. Poza tym, jest to według mnie nie poręczne i jakieś takie sprawiające, że mi się odechciewa.

Może to przez fanatyctwo PC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PanDiamond   
Gość PanDiamond

Nie będę opowiadał dlaczego nie warto kupować gier na konsolę bo nie chce mi się rozpisywać. Jedynym wyjątkiem dla którego JA zakupuję grę na X'a to tylko dlatego że owa gra wyszła tylko na jedną platformę. Poza tym, jest to według mnie nie poręczne i jakieś takie sprawiające, że mi się odechciewa.

Może to przez fanatyctwo PC...

Witam!

Ja wiem że ni można się przechwalać ale...mam Fifa 13 Oryginal i ...POZDRO ODE MNIE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

Cześć!  8) 

Jak widąc jesteś spoko i fajnie że jesteś Redaktorem! I powiem Ci Jedno: SIEMA :D 

Ja tu piszę i ja też mam swoje forum o minecraft i adminów i moderatorów szuakm jeśli jesteś zainteresowany pisz do mnie na PW!

I jeszcze raz SIEMA

Życzę powodzenie w prowadzeniu forum, ale nie mogę przyłączyć się do projektu... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...