Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Goldberg_

Chciałbym zacząć grać na oficjalnym kliencie - pytania od początkującego.

Pytanie

Goldberg_    0

Witam.

Chciałbym zacząć grać w minecrafta ale przyznam, że gubię się w tych wszystkich możliwych wersjach gry. Obecnie gram na jakimś lewym kliencie skopiowanym od kolegi (Nazywa się Minecraft Single Player - nie mam pojęcia co to za wersja). Chciałbym kupić oficjalnego klienta. Czy oplata za niego jest jednorazowa (tzn. kupuje za 20$ i mam na stałe dostęp do wszystkich opcji gry) Czy za niektóre funkcje trzeba dopłacać? Czy jest tylko jedna oficjalna wersja gry? (bo np, slyszlaem o wersji Classic i nie mam pojęcia co to:P) Z góry dziękuje za wyjaśnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Miloszu_xd    171

Opłata jednorazowa, żadnych dodatkowych. A wersja classic to darmowa, dostępna na stronie internetowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
kuba606    4
Napisano (edytowane)

Co do gry w minecraft to polecam ten poradnik 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jesli chodzi o klienta, to grasz na minecrafcie pirackim, za oficjalny* pacisz 1 raz, dostajesz mozliwosc pobierania darmowo najnowsyzch wersji gry.

*Oficjalny minecraft da sie kupi tylko na stronie www.minecraft.net

Edytowane przez kuba606

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
19luki200    0

Polecam Tobie na minecraft.net gdyż jest to strona Mojangu. Cena jednorazowa, jak kupisz to dostajesz konto premium, możesz dożywotnio aktualizować grę i zmieniać sobie skiny, oraz w każdym miejscu na Ziemi grać i pobrać jeśli jest tam internet na swoim koncie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...