Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gluzgus

fajnie mi wyszlo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PanDiamond   
Gość PanDiamond

Witam!

Wiem,  że jestem nowy na forum ale widziałem różne budowle i WŁAŚNIE ta mnie ZACIEKAWIŁA! Otóż to że ja też mam pomysły, które wkrótce zostaną zrealizowane w MINECRAFT! Ale całkiem całkiem POMYSŁ! Stawiam 9/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Napisano (edytowane)
Ej ty PanDiamond nie wystawiaj tak dobrej oceny, bo człowiek, który zbudował te tzw "domki" dalej będzie uważał, że są doskonałe i będzie różnymi filmami z udziałem tego syfu zaśmiecał i tak już wielki śmietnik czyli polski youtube. Edytowane przez Gigeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheChosenTwo    12

Ej ty PanDiamond nie wystawiaj tak dobrej oceny, bo człowiek, który zbudował te tzw "domki" dalej będzie uważał, że są doskonałe i będzie różnymi filmami z udziałem tego syfu zaśmiecał i tak już wielki śmietnik czyli polski youtube.

Każdy ma prawo mieć swoją opinię, nie zabraniaj nikomu oceniania. Jak ktoś da 11/10 to co? Ma do tego prawo. Może mu się podobać nawet szałas z dirtu. Moim zdaniem autor tego tematu ma jeszcze sporo pracy przed sobą, a jego domki nie są czymś specjalnym, ale tak ostra krytyka jaką tu zaprezentowałeś może go zniechęcić do poprawiania swoich umiejętności, a nie oto przecież tutaj chodzi. Nazywanie czyjejś pracy (Nawet jeśli to nie jest arcydzieło światowej klasy) "syfem", lub mówienie, iż "zaśmieca" YT, gdy ta osoba dopiero się uczy nie jest miłe i może być bardzo demotywujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42

Ja raczej gdy słyszę coś takiego o swoich szałasach to uczę się na błędach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Twoja twórczość w ogóle mi się nie podoba. Rozumiem, że zaczynasz itd. itd, lecz nie mogę cię słuchać, mówisz niewyraźnie i masz (w mojej opinii) niefajny do słuchania głos. Rozumiem, masz 8 letni komputer, ale filmików z tak małą ilością fpsów i na tak niskich ustawieniach graficznych też nie ogląda się przyjemnie. Domki są brzydkie i nierealistyczne.

Ogólna ocena twórczości: 2/10

Pozdrawiam, to moja opinia, więc mam nadzieję że nie odpiszesz mi równie chamsko jak ostatnim razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Caribellos    1

Kilka uwag i rad:

• Budujesz swoje domy z jednego schematu. Zmieniasz tylko surowce i rozmiar ale jakby je porównać to są zbyt bardzo podobne... Spróbuj pomieszać style.
  • Nie zagospodarowałeś wielkiej przestrzeni, którą sobie wyznaczyłeś. Albo buduj mniejsze domy, albo spróbuj dodać więcej szczegółów, podział na pomieszczenia czy piętra.
  • Jak (gdzieś tam) wyżej, nie buduj na mapie flat. Traci to końcowy efekt, wygląda nienaturalnie. Jeśli nie potrafisz budować na nierównym terenie zawsze możesz poszukać jakiejś łąki, na której jest sporo płaskiego miejsca.
  • Spróbuj też stworzyć budowle innego typu, nie tylko domki. Może jesteś dobry w czymś innym.
  • Obejrzyj kilka poradników dotyczących przyspieszenia komputera, kręcenia filmów i opcjonalnie trochę time lapsów, w których możesz przechwycić kilka tricków na przedstawienie rzeczywistych przedmiotów z Minecraftowych bloków (tylko nie kopiuj!).

Ocena dla Twoich budowli (01-10): 4

Próbuj dalej, sama też zaczynałam od szałasów a teraz moje budowle cieszą się dobrą opinią wśród graczy i nie tylko. 

Pozdrawiam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa    10

2/10, zero finezji. Jakbyś wypełnił trochę wnętrze, dodał trochę kształtu na zewnątrz i nie rzucał śmieciowych klocków gdzie popadnie, to byłoby znośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...