Klocuch12 0 Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) -TEMAT POŚWIĘCONY KLOCUCHOWI- Możemy tu dyskutować na temat Klocucha. REGULAMIN 1. Nie hejtuj Klocucha 2. Nie obrażaj Klocucha 3. Nie spamuj 4. Nie offtopuj Każdy post nie zgodny z regulaminem będzie zgłaszany. MOJE INFORMACJE NA TEMAT KLOCUCHA Klocuch prawdopodobnie jest pochodzenia niemieckiego, jego pożegnanie "serwus" jest często używane w Niemczech, co tam znaczy "servus". Klocuch lubi utwór niemiecki, co może być drugim dowodem na pochodzenie niemieckie, zwanego "Leonard & Wolfgang Frank - Das Leben ist so wie das Meer 2011", skomentował filmik w którym był ten utwór i dodał go do playlisty "moj", komentarz brzmiał "/noh sor", nie wiadomo co to znaczy, niektórzy rozumieją to jako "nahh sorry" Klocuch czasem bywa na Minecraft.pl, co zostało dowiedzione w "rysowaniu na dwożu" (zapomniałem nazwy filmiku) gdzie chciał narysować Creepera, do czego użył składanego creepera z newsa na tej stronce i powiedział: "no tu macie takiego creepera co zrobiłem, dowiedziałem się jak go zrobić z Minecraft.pl, bardzo fajna stronka polecam" (czy coś takiego). Serwer GTA SA MP na którym gra Klocuch nazywa się PPS, Polish Party Server (sam go polecam). Czasami go można tam spotkać, zazwyczaj gra "grubasem". Nie odpowiada na wiadomości kierowane do niego, czasem napisze coś głupiego. Klocuch czasem gra w Army Rage. Jego nick to Klocuch12. Gdy zobaczyłem jak gra, stwierdziłem że on nie udaje. Nie odpowiada na wiadomości kierowane do niego. Miejsce zamieszkania klocucha to prawdopodobnie Lubinie (wieś Ustrojno(?) czy coś takiego) lub Śląsk. ZAPRASZAM DO DYSKUSJI NA TEMAT MENTORA Edytowane 8 Maj 2013 przez Klocuch12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 8 Maj 2013 Ta...tak się na nim znasz jak z koziej...on mieszka w Lubinie nie w Lublinie, poza tym Przedluzak zdemaskował go...szkoda, że zakończył serię z Hitmana ;C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klocuch12 0 Napisano 8 Maj 2013 @UP Ciekawe czy seria Mafii będzie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 8 Maj 2013 Mój dziadek tez mówi serwus, tak samo jego znajomy, a obaj są w 100% Polakami. To niczego nie dowodzi. I mógłby mnie ktoś oświecić, kim on wgl. jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 9 Maj 2013 Mój dziadek tez mówi serwus, tak samo jego znajomy, a obaj są w 100% Polakami. To niczego nie dowodzi. I mógłby mnie ktoś oświecić, kim on wgl. jest? Jakiego pochodzenia jest twój dziadek? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzanome 1 Napisano 10 Maj 2013 klocuch ma niemiecką mafie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProMati12 0 Napisano 20 Maj 2013 Konkurs rysunkowy klocucha na jego nowego Avatara ogladaliscie? Ktos podeslal gowno na kartce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 28 Maj 2013 Klocuch do dziś budzi respekt wśród dziewięciolatków, a czasem nawet u umalczowionych wyznawców malcza z kanału malcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 29 Maj 2013 Klocuch to zwykły troll który ma polewkę z dzieci które myślą że on tak na serio. Jest on w wieku 13-15 gdyż mutacji raczej nie miał, chyba że moduluje głos (lecz po wyglądzie palców czyt. lekkie "serdelki" dowodzą że jest jednak jeszcze dzieckiem). Jeżeli nie przeszedł mutacji to można się spodziewać "zakończenia działalności" gdyż mutacje przejdzie bądź mu się znudzi :) Co myślę o klocuchu? Że dobrze trolluje, robi to sprawnie i przemyśla swoją "postać" którą odgrywa. Wyraźnie słychać że teksty które wypowiada to typowy freestyle. Prócz tego budzi podziw wśród dzieci od 9 do 14 lat. Co do tego: Klocuch prawdopodobnie jest pochodzenia niemieckiego, jego pożegnanie "serwus" jest często używane w Niemczech, co tam znaczy "servus". Nigdy nie słyszałem większej głupoty... Podsumowując: Klocuch jest to troll w wieku 13-15 lat, robi to dobrze i sprawnie. Osobiście nie oglądam bo jest to dla mnie co najmniej nudne, lecz można się pośmiać z <tutaj wstaw obrazek masła za którego dostałem warna> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach