Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morkur

KamienneMaski: Server Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Morkur    2

Co robię między innymi, gdy nie gram w Minecrafta? Szukam składu do server'a minecraft'a. 

A więc szukam max 3 ludzi, którzy chcieliby zagrać spontanicznie w czysty survival na normalu, zdobyć trochę diaxów, zabić Wintera, zbudować coś ciekawego, stworzyć jakiś mechanizm, w przyjaznej atmosferze.

Szukam ludzi którzy:

-nie są sępami i chamami

-umieją współpracować

-posiadają pełną wersje minecrafta (premium)

Dobrze by było gdyby były to osoby w wieku ok. 14 lat, bo zawsze łatwiejsza jest komunikacja i podobne godziny wolne. Osoby starsze nawet o rok, które znam zazwyczaj traktują mnie z góry, a wolałbym, gdyby wszyscy byli równi. Odnośnie młodszych ode mnie: Jestem osobą tolerancyjną (osobiście średnio, ale nie staram się tego okazywać) i nigdy się nie wywyższam... O ile nikt nie będzie do mnie zaczynać. Więc, wszystkich bez wyjątku, będę traktował, tak jak oni będą traktować mnie.

Osoby, które są chętne do gry na moim serverze proszę o skontaktowanie się ze mną przez Skype'a lub proszę dodać mnie na forum do znajomych i tam się skontaktować na priv.

Server jest stworzony na w miarę dobrym internecie i do połączenia się z nim trzeba mieć Hamatchi (darmowy program, nie obciąża internetu i jest prosty w obsłudze). Tam trzeba dołączyć do mojej sieci: KamienneMaski. Hasło do sieci podam prywatnie, osobom które się zgłoszą, są w miarę ogarnięte psychicznie i spełniają kryteria tych 3 punktów powyżej.

Bardziej obchodzi mnie jakość graczy, niż ich ilość. Dlatego wolałbym nawet jedną fajną osobę, niż wszystkie 3, które ciągle by się kłóciły i robiły sobie złośliwości.

Moje uszanowanie

Morkur 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TheMatias   
Gość TheMatias

Zgłaszam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...