Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morkur

Witam was JA z ...tąd! Tak, z tąd!

Rekomendowane odpowiedzi

Morkur    2

Witam was. Jestem nowy na forum minecraft i chciałbym powiedzieć, że jestem super i boski. Interesuje się budową i strukturą wykałaczek oraz interesuje mnie ich wielofunkcyjność. Znam wiele ludzi, którzy mówią, że mam za duże mieszkanie, a to nie prawda, bo użyłem na nie aż...około 43 dirtu, a w minkrafcie 1 klocek, odpowiada 50 cegłom w Realu lub IKEI. Przywitajcie się grzecznie, bo nie trawie niegrzeczności, a to co nie trawie, to mi się cofa. Jak te niedogotowane ziemniaki z obozu harcerskiego. :sick:

PS: Czemu jak się wejdzie na www.pl to otwiera się Platu?  :confused:

Z poważaniem:

:) Morkur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morkur    2

No siemka a ja chciał bym ci powiedzieć żę lubie jeść dżem(LooooooooooooooooooooooL) ale najbardziej truskawkowy.

Ja zaś uwielbiam brzoskwiniowy, zrobiony przez babcie. Oj pyszny! Ale tylko w zimę mogę go znaleźć, bo brzoskwinie w ogródku rosną tylko w wiosne.  :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Te powitanie najlepiej opisują poniższe obrazki:

coolstorybro1.jpgcoolstorybro2.png

Witam i życzę miłej gry na serwerach oraz dobrych chwil na forum. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morkur    2

I tak jestem lepszy od ciebie hue-hue. Witaj, grasz w Saints Row?

Nie, gram w minecrafta. Nie jesteś lepszy ode mnie, bo moja mama mówiła, że jestem najlepszy! Czy chcesz podważyć autorytet mojej mamy?! :nerd: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monika9870    1

Heeeeeeeeej cudowny człowieku. Widzę że te forum odwiedzają coraz ciekawsze osoby (siebie nie liczę) :D 

A co do Twojego pytania to myślę, że jest tak ponieważ po www. jest PL a PLatu ma 2 pierwsze litery PL a dalej idzie alfabetycznie, Ale oczywiście mogę się mylić i po prostu "platu" wymiślili kosmici którzy chcą podbić ziemię w międzyczasie kiedy my nędzni ziemianie będziemy się nad tym zastanawiać, bo juz w tym momencie kiedy to czytasz straciłeś/łaś kolejne sekundy swojego życia podczas gdy przez ten czas kosmici zdążyli porwać 3 ludzi z Twojej okolicy.

P.S. Pozdrów mamę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

No, Witaj, Witaj :) Życzymy Ci miłej gry na naszych serwerach zarówno i braku warnów, banów, i wielkiej zabawy! :) : ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...